Redactia.ro
Home » Sport » Boloni vrea să plece de la Antwerp! Belgienii încearcă să-l facă să se răzgândească

Boloni vrea să plece de la Antwerp! Belgienii încearcă să-l facă să se răzgândească

Boloni vrea să plece de la Antwerp

Boloni vrea să plece de la Antwerp, după trei ani. Oficialii clubului spun însă că nu au avut nicio discuție în acest sens cu antrenorul român.

Ladislau Boloni consideră că a venit timpul să se despartă de Antwerp, mai ales că îi expiră contractul în acestă vară. Românul în vârstă de 67 de ani este pe banca belgienilor de trei sezoane. Anul acesta Antwerp a terminat pe locul 4, după ce FC Bruges a fost declarată campioană.

„Nu cred că vom merge mai departe. Am ajuns la un punct în care următoarea etapă ar fi atacarea titlului, iar acest lucru reclamă o altă filosofie. Nu cred că putem progresa în acest moment”, a declarat Boloni, potrivit celor de la De Gazet van Antwerpen.

În momentul în care a fost întrerupt campionatul echipa antrenată de Boloni adunase 53 de puncte.

Boloni vrea să plece de la Antwerp

Românul și-a anunțat decizia de a nu prelungi contractul cu belgienii, dar șefii clubului vor să-l facă să se răzgândească. Se pare că negocierile pentru un nou contract vor fi purtate după ce trece perioada de criză.

„Am aflat despre ceea ce a declarat Laszlo Boloni, dar, evident, este prematur. E adevărat, se află la finalul contractului, însă viitorul său nu a fost încă discutat din simplul motiv că nu am vorbit încă. După întreruperea campionatului, prioritățile au fost altele. Intenția noastră era să discutăm după finala Cupei și după play-off, însă, din motive lesne de înțeles, acest lucru nu s-a mai întâmplat. După ce va fi clar deznodământul competiției și cum va decurge sezonul următor, putem face planuri concrete. Aici este inclusă și o discuție cu antrenorul legată de viitorul său. În orice caz, suntem deschiși la orice variantă”, a declarat Sven Jaecques, secretarul general al clubului pentru nieuwsblad.be.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: