Redactia.ro
Home » Monden » Lady Gaga, apariție neașteptată pe străzile din Malibu! Cum a fost surprinsă de paparazzi FOTO

Lady Gaga, apariție neașteptată pe străzile din Malibu! Cum a fost surprinsă de paparazzi FOTO

GALERIE FOTO (3) Lady Gaga, apariție neașteptată pe străzile din Malibu! Cum a fost surprinsă de paparazzi FOTO

Lady Gaga este urmărită la fiecare pas, astfel că nu a fost greu ca paparazzi să o surprindă de curând pe străzile din Malibu. Apariția vedetei a șocat pe toată lumea! Iată cum a fost îmbrăcată artista pop.

Lady Gaga, apariție neașteptată pe străzile din Malibu! Cum a fost surprinsă de paparazzi

Lady Gaga este una dintre cele mai cunoscute personalitățile din showbiz-ul de peste ocean. Artista este apreciată de milioane de fani, astfel că deseori îi este greu să părăsească casa fără să fie fotografiată de paparazzi. Așa s-a întâmplat și de curând, când vedeta a fost surprinsă pe străzile din Malibu, însă ce a atras atenția cel mai mult a fost felul în care a ales să se îmbrace.

Deși ne-am obișnuit cu stilul ei excentric, de data aceasta a sperat că nu va ieși în evidență și s-a îmbrăcat kitschos, însă fix acest lucru le-a atras atenția paparazzilor americani. Lady Gaga a ieșit în oraș alături de asistenta ei, iar imaginile cu vedeta fac acum înconjurul planetei, datorită ținutei pe care a ales-o.

Lady Gaga, apariție neașteptată pe străzile din Malibu! Cum a fost surprinsă de paparazzi FOTO

Celebra cântăreață a ales să poarte un set de trening, cu pantaloni trei sferturi și bluză cu mâneca lungă, de culoare roz. În picioare a purtat niște teniși nude și comozi, iar în zona capului i-a surprins pe toți. Cu mască de protecție, o șapcă care pare dintr-un târg pentru copii și o pereche de ochelari de soare roz, artista păre că nu ține deloc la aspectul său.

Lady Gaga, apariție neașteptată pe străzile din Malibu! Cum a fost surprinsă de paparazzi FOTO

Lady Gaga a dezvăluit când plănuieşte să aibă copii

Întrebată ce planuri are pentru următorii zece ani, Lady Gaga ea a declarat pentru canalul YouTube NikkieTutorial că plănuiește să aibă copii.

”Plănuiesc să scriu mai multă muzică, genuri muzicale pe care încă nu le-am abordat, vreau să îmi surprind fanii. Vreau să fac mai multe filme, vreau să am copii şi să cresc şi mai mult propriul meu brand de cosmetice, Haus Laboratories”, a declarat artista.

Cântăreaţa şi actriţa, în vârstă de 34 de ani, se bucură de succesul obţinut cu filmul „A Star Is Born”, pentru care a câştigat un premiu Oscar pentru cel mai bun cântec original – „Shallow”. Lady Gaga le-a spus fanilor că se pot aştepta la noi melodii din partea ei şi că un album este pe cale să apară. Referindu-se la zvonurile apărute în Statele Unite că ar fi însărcinată, Gaga a scris pe Twitter: „Zvonuri că sunt însărcinată? Da, sunt însărcinată cu #LG6”, referindu-se la cel de-al şaselea album de studio.

Gaga, al cărui nume real este Stefani Germanotta, a cunoscut faima internaţională după lansarea albumului său de debut „The Fame” în 2008, urmat de „Born This Way” în 2011. În anul 2018, ea a jucat alături de Bradley Cooper în filmul „A Star Is Born”, care a obţinut opt nominalizări la Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun actor (Cooper) şi cea mai bună actriţă (Gaga).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: