Redactia.ro
Home » Știri » Lara Fabian și-a anulat concertul de la București. Motivul artistei este unul șocant

Lara Fabian și-a anulat concertul de la București. Motivul artistei este unul șocant

GALERIE FOTO (7) Lara Fabian și-a anulat concertul de la București. Motivul artistei este unul șocant

Lara Fabian și-a anulat concertul de la București. Motivul artistei este unul șocant. Artista Lara Fabian a anunțat luni, cu doar două ore înainte de concertul pe care trebuia să îl susțină la Sala Palatului, că anulează show-ul. Motivul fiind faptul că managerul turneului internațional nu a plătit-o.

Lara Fabian și-a anulat concertul de la București. Motivul artistei este unul șocant

Cântăreața și-a anunțat fanii din București cu două ore înainte de concertul pe care trebuia să-l susțină la Sala Palatului că anulează show-ul.

„Vă scriu prietenii mei, pentru că sunteți o parte importantă din viața mea și voi fi sinceră cu voi, așa cum trebuie să fie niște prieteni. Sunt în București, la hotel, și sunt ptofund întristată că trebuie să vă spun că show-ul din seara aceasta este anulat din motive nefericite. Total independente de voința mea sau a echipei mele. Da, cum mereu v-am împărtășit sentimentele mele, astăzi trebuie să vă ofer transparență și adevăr, cu completă obiectivitate, a scris artista pe contul de Fcaebook.

Nu a fost plătită de managerul turneului internațional

Lara Fabian a scris că motivul anulării concertului se datorează faptului că managerul turnelui internațional nu a plătit-o pe artistă.

Simț furie și indignare, deoarece, pentru a patra oară la rând, persoana care gestionează turneul internațional (nu afectează Franța și Turneul Francez), care ar trebui să plătească pentru spectacolele noastre, se află în incapacitate de plată. Nu pot accept să nu văd acest abuz și nici nu pot continu să cânt, mai ales că trebuie să achit toate cheltuielile cu trup și concertul, fără să fiu plătită, la rândul meu, pentru a acoperi toate acestea. Este o situație oribilă. Am încercat să continui, sperând că totul se va rezolvă, dar situația mai mult s-a înrăutățit și, regretabil, nu mai putem continuă”, a scris Lara Fabian pe Facebook.

My friends,I wrote « my friends » because you are a big part of my life… and I will be very sincere with you … as…

Publicată de Lara Fabian pe Luni, 3 februarie 2020

Artista a precizat că această situație i-a provocat un stres inimaginabil, în ultimele luni, ajungând chiar să se îmbolnăvească. Ultima dată când a venit în București, artista și-a anulat concertul din cauza stării de sănătate.

„București, îți promit, în curând voi cântă din nou pentru tine… Și da, vom sărbători muzică și iubirea împreună cu bucuria care ne leagă”, a mai precizat artista.

Cântăreața trebuia să concerteze luni la ora 19.30, la Sala Palatului, în cadrul turneului „50 World Tour”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: