Redactia.ro
Home » Monden » Larisa Udilă s-a căsătorit cu Alexandru Ogică. La nunta de lux au participat nume grele din showbiz

Larisa Udilă s-a căsătorit cu Alexandru Ogică. La nunta de lux au participat nume grele din showbiz

GALERIE FOTO (2)

Larisa Udilă s-a căsătorit cu iubirea vieții ei, Alexandru Ogică. Evenimentul a avut loc zilele trecute și a fost într-un cadrul de vis. Cele mai grele nume din showbiz au fost prezente la marele eveniment din viața celor doi viitori părinți.

Larisa Udilă s-a căsătorit cu Alexandru Ogică

Larisa Udilă și-a unit destinul cu alesul inimii ei Alexandru Ogică. Pentru ziua cea mare, rochia de mireasă a Larisei a fost una cu totul și cu totul specială. Vedeta a optat pentru bucle legere care s-au asortat de minuen cu rochia albă cu detalii aringintii.

La marele eveniment au participat „greii” din showbizul românesc. Numele importante acre s-au regăsit pe lista invitaților au fost Karmen și soțul ei, Adelina Pestrițu și Virgil Steblea, Marisa Paloma și mulți alții. Atmosfera a fost întreținută de cântăreți de primă clasă. Printre numele sonore din lumea muzicală s-au regăsit Adrian Minune, Bogdan de la Ploiești și Gypsy Casual.

Tortul a fost și el de-a dreptul spectaculos. Prăjitura a avut patru nivele și a fost decorat luxuriant așa fel încât să se asorteze perfect cu cadrul în care s-a desfășurat evenimentul.

Larisa Udilă și-a anunțat nunta recent

Larisa Udilă a anunțat că va deveni doamna Ogică cu o lună în urmă când le-a cerut părerea internauților în privința locației în care ar putea să facă marele eveniment.

Fetelor, după atâta frig și ceață a răsărit soarele pe strada noastră. Trebuie să plănuim cununia. Ați auzit bine, o să mă cheme Ogică în curând. Am spus că o să îmi păstrez numele și se supără când spun asta. Caut în acest moment o locație deschisă, unde o să pot să îmi fac cununia.Dacă aveți variante și cunoșteți locuri de vis în apropierea Bucureștiului, să vedem ce restricții vor fi până atunci…Am înțeles că după 1 iunie o să se mai ridice un pic restricțiile. Atunci aș vrea să facem cununia, ceva restrâns, în familie. Să vedem dacă avem voie, dacă putem și dacă o să găsim un loc frumos, evident.„, a spus Larisa Udilă cu o lună în urmă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: