Redactia.ro
Home » Sport » Latovlevici, despre cum a ajuns șomer! Kisvarda l-a dat afară

Latovlevici, despre cum a ajuns șomer! Kisvarda l-a dat afară

Latovlevici, despre cum a ajuns șomer

Iasmin Latovlevici a povestit despre cum a ajuns șomer. Românul a ignorat regula impusă de ungurii de la Kisvarda și a fost dat afară.

Iasmin Latovlevici semnase de curând un contract cu Kisvarda. Nu a apucat să debuteze pentru echipa din Ungaria. Clubul i-a transmis că a fost dat afară, pentru că după izbucnirea pandemiei de coronavirus a ales să revină în România. Clubul le transmisese jucătorilor să rămână în Ungaria. În aceeași situație este și Gicu Grozav.

”Ni s-a dat un program pentru acasă. Până la noi ordine, am plecat acasă, în România, nu aveam familia acolo. Mi-era greu fără ai mei. Am plecat acasă pentru că, „Doamne ferește!”, se îmbolnăvea cineva din familie, ce făceam? Ne tratam prin telefon? Acasă este mai simplu și sunt și eu mai liniștit. Am vrut acasă, cu familia. Acolo nu aveam pe nimeni. N-am stat mult să mă gândesc. Am plecat și gata”, a declarat Iasmin Latovlevici pentru Gazetă.

Latovlevici a fost anunțat pe mail

Fostul fotbalist al celor de la FCSB a aflat că a fost dat afară după ce a primit un mail.

“Am primit pe mail și s-a încheiat totul. Poate i-am ajutat și financiar. Cred că nu aveau nevoie de mine”, a mai spus fundașul.

Clubul a explicat într-un comunicat ce s-a întâmplat.

”Cei doi au călătorit, miercuri, fără permisiune în România, ale cărei granițe sunt închise. Aceasta nu este doar o încălcare a normelor noastre interne stricte, ci și a regulamentelor, punând în pericol sănătatea coechipierilor și a rudelor lor… Iresponsabilitatea lor este în contradicție cu aspirațiile noastre de securitate. Acest act este de neiertat”, a fost mesajul transmis pe site-ul oficial al clubului.

Gicu Grozav era considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști din campionatul Ungariei. Acesta juca la Kisvarda din ianuarie 2019. Fanii unguri cred că acțiunea românilor a fost premeditată, pentru a putea rămâne liberi de contract.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini