Redactia.ro
Home » Monden » Laura Andreșan, mesaj subtil pentru Grasu XXL, după ce și-au spus adio? ”Mulți vor să pară onestitatea întruchipată”

Laura Andreșan, mesaj subtil pentru Grasu XXL, după ce și-au spus adio? ”Mulți vor să pară onestitatea întruchipată”

Laura Andreșan, mesaj emoționant după despărțirea de Grasu XXL

Laura Andreșan și Grasu XXL și-au spus adio după 12 ani de relație. Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de artist. Vedeta a transmis un mesaj subtil pentru cel care i-a fost partener. 

Laura Andreșan, mesaj subtil pentru Grasu XXL, după ce și-au spus adio

Vestea despărțirii dintre Laura Andreșan și Grasu XXL a venit ca un șoc pentru toată lumea. Artistul a fost cel care a făcut anunțul, printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram. Mai mult, Laura a repostat același mesaj pe pagina sa de socializare.

Fosta actriță de filme pentru adulți a luat o decizie care a luat prin surprindere pe toată lumea. Laura Andreșan a decis să posteze pe Instagram o serie de citate și mesaje motivaționale, în fiecare zi.

Laura Andreșan este de părere că oamenii au ajuns să mintă tot mai mult și că se pierd prin diferite stări de spirit.

”Pentru ca prea ne place sa ne mințim frumos, și sa ne pierdem prin nu știu care Zen, mi-au propus un singur lucru pe 2021… un adevăr pe zi. Ideea am uitat-o ieri, așa ca luați de va minunați azi…”, a postat fosta iubită a lui Grasu XXL pe rețelele de socializare.

Vedeta s-a ținut de promisiune și, încă de la începutul anului a postat zilnic mai multe mesaje care mai de care mai interesante, dar și cu tentă subtilă la adresa fostului partener. Fosta actriță din filmele pentru adulți a postat recent câteva idei, fiind de părere că, acum, ”adevărul este întâmplător” și că multe persoane strălucesc pe dinafară, iar pe dinăuntru lasă de dorit.

”Adevărul e posibil doar întâmplător. Vreți ca omul să vă povestească cea mai urâtă faptă din viața lui și-i mai pretindeți și strălucire. Faptele astea sunt întotdeauna murdare… Mulți strălucesc pe dinafară și vor să pară onestitatea întruchipată numai pentru că au caleașca proprie. Și-s destui cei cu caleașcă… Și prin ce mijloace…”, a scris fosta iubită a lui Grasu XXl pe rețelele de socializare.

 

Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit

Grasu XXL a fost cel care a făcut anunțul despărțirii dintre el și Laura.

Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile’, a scris Grasu XXL, pe rețelele de socializare.

Laura Andreșan a făcut mai multe dezcvăluiri despre ceea ce o nemulțumește în relația cu fostul soț, la începutul anului 2019. Vedeta l-a acuzat pe artist că nu i-ar acorda suficientă atenție.

”Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire, prezenţă, timp…de la bărbatul de lângă mine. Într-un fel sau altul le şi primeam, dar era suficient să nu le am preţ de o secundă… ca totul să simt că se năruie. Şi evident începea războiul. Zilele trecute Dragoş mi-a atras atenţia că nu ne-am certat demult, că, de fapt, nu ne mai certăm de ceva vreme. Aşa e. Hm? Oare unde a dispărut conflictul?Păi, cinstit spus.. a dispărut frica… şi odată cu ea şi cererile mele. Nu-i mai cer nici atenţie nici flori, nici timp, nici iubire.”, declara Laura Andreșan, despre fostul ei partener, în urmă cu un an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: