Redactia.ro
Home » Monden » Laura Cosoi, atac subtil la adresa lui Smiley. Ce a declarat actrița despre fostul ei iubit

Laura Cosoi, atac subtil la adresa lui Smiley. Ce a declarat actrița despre fostul ei iubit

Laura Cosoi, despre relația cu Smiley

Smiley și Laura Cosoi au luat-o pe drumuri diferite în urmă cu mulți, iar acum fiecare are familia sa. La vremea respectivă, cântărețul nu și-ar fi dorit să facă pasul cel mare, iar Laura Cosoi nu a fost de acord cu asta, motiv pentru care s-a produs despărțirea.

Laura Cosoi și Smiley au format un cuplu timp de 5 ani

Cei doi au format un cuplu în urmă cu circa 10 ani, iar relația lor a durat aproximativ 5 ani. Toată lumea se aștepta să-i vadă la altar, însă despărțirea lor a luat prin surprindere la vremea respectivă.

Între timp, atât actrița, cât și solistul și-au refăcut viețile amoroase. Ea e căsătorită cu soțul ei, Cosmin Curticăpean. Și-au unit destinele în 2015 și au împreună două fiice, Rita și Vera, iar una este „pe drum’, vedeta fiind însărcinată.

Prezentatorul de la Românii au talent trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de partenera lui, Gina Pistol, și au împreună o fiică, pe Josephine.

Actrița, atac la adresa lui Smiley

Recent, Laura Cosoi a fost invitată la podcastul lui Mihai Morar, în care a oferit detalii emoționante despre conexiunea minunată pe care o are cu soțul ei. Aceasta o declarație surprinzătoare prin care a lovit subtil în fostul ei partener, Smiley.

„Deja eu mă simțeam bărbatul din relații. Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe soțul meu. Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy. Aveam o energie masculină. El era: what? El fiind obișnuit el să fie bărbatul. Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați. Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și foarte maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa”, a declarat Laura Cosoi în podcastul lui Mihai Morar.

Laura Cosoi, despre relația cu Smiley

Laura Cosoi a dezvăluit public în ce relații a rămas cu Smiley, la 10 ani de la despărțire. Actrița a explicat că i se pare normal ca doi oameni adulți, așezați la casele lor, să aibă o relație civilizată, de comunicare.

„Mi se pare așa și ciudat, pentru că au trecut atât de mulți ani, practic vorbim despre o altă viață, o viață de demult. Nu știu, interesul chiar nu îl înțeleg, însă e important, când doi oameni sunt adulți, la casele lor, să aibă o relație frumoasă, civilizată, de nu știu, de comunicare, până la urmă”, a declarat Laura Cosoi pentru unica.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: