Redactia.ro
Home » Monden » Laura Cosoi e extrem de credincioasă. Cum s-a apropiat actrița de Dumnezeu

Laura Cosoi e extrem de credincioasă. Cum s-a apropiat actrița de Dumnezeu

Ce a primit Laura Cosoi de la mama sa înainte de a părăsi această lume? Vedeta trece prin momente grele: „Te iubesc atât de mult!”
Laura Cosoi e cunoscută de toată țara. Este actriță, om de televiziune și voce și una dintre actrițele vedetă ale postului de televiziune PRO TV. E măritată cu afaceristul Cosmin Curticăpean, din 2015, cu care are împreună trei fetițe. Trebuie să știți că Laura Cosoi e extrem de credincioasă. Cum s-a apropiat actrița de Dumnezeu?

Laura Cosoi e extrem de credincioasă

Puțini știu că Laura Cosoi e extrem de credincioasă. Aceasta a povestit pentru știrile PRO TV că la un moment dar s-a îndepărat de Dumnezeu, dar a știut cum să redevină credincioasă.
„L-am pierdut pe Dumnezeu, s-a întâmplat, dar am știut unde să-l găsesc. A fost o perioadă delicată cu mama, atunci am simțit după o perioadă cu alte priorități, să ajung din nou la Dumnezeu. Mă rog în fiecare seară cu fetele, dar apoi și singură”, a povestit Laura Cosoi pentru PRO TV.

Laura Cosoi: Echilibrul meu e credința

Actrița Laura Cosoi a vorbit la „Viitor cu Clasă” despre cum echilibrul ei este credința, chiar și în cele mai grele momente.
„ Pentru că eu cred că de foarte multe ori în lumea în care ne învârtim, și eu nu postez de doi ani de când e pandemia, postez de mult. Odată că păstrez comunicarea cu publicul meu onestă. Nu sunt un om care vede doar partea plină a paharului pe Instagram și mă avatarizez complet. Da, nu povestesc pe Instagram despre cearta pe care am avut-o cu Cosmin dimineață, aleg dintr-o zi să postez lucrurile frumoase. Îmi doresc ca cei care intră pe paginile mele să rămână cu o stare, cu ceva, să nu plece îngândurați. Apropierea de Dumnezeu și credința este mesajul din comunicarea pe care vreau să o transmit, pentru că e parte din mine. Dacă nu aș face asta, nu aș fi onestă până la urmă. La fel de bine vorbesc de campanii umanitare. Îmi spunea cineva, de ce dacă faci un lucru bun, nu îl păstrezi pentru tine? Pentru că aici împart și cum îmi cresc copiii, spectacolele, campaniile în care cred”, a comentat Laura Cosoi pentru sursa citată.

Laura Cosoi își educă fetele să fie credincioase

Mai mult, Laura Cosoi își educă fetele să fie credincioase, le transmite valorile legate de credință pe care ea le-a primit în copilărie de la părinți și bunici.
„Avem câteva considerente. Acum 10 ani când am început relația cu Cosmin, a fost uimit în primul rând că merg în fiecare duminică la biserică, noi cunoscându-ne din 2003. Adevărul e că nu te aștepți să o vezi pe Laura Cosoi să meargă la biserică. Dar credința e parte din mine. În ceea ce mă privește e o transparență totală. Cosmin îmi spune și acum că parcă intru în transă când sunt la biserică.
Înainte de slujbă zici că intri în transă, zicea Cosmin. Nu cred neapărat că trebuie să mergi la biserică, dar eu acolo găsesc liniște. Copiilor am vrut să le transmit acest obicei pe care eu l-am avut de mică. Să învețe pioșenia, bunăatea”, a mai povestit Laura Cosoi pentru PRO TV.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: