Redactia.ro
Home » Monden » Laura Cosoi este pregătită să devină mamă pentru a treia oară! Actrița a făcut primele declarații

Laura Cosoi este pregătită să devină mamă pentru a treia oară! Actrița a făcut primele declarații

Laura Cosoi este pregătită să devină mamă pentru a treia oară! Actrița a făcut primele declarații

Laura Cosoi este pregătită să devină mamă pentru a treia oară! Actrița și soțul ei au făcut declarații despre viața de familie și despre viitorul lor. 

Laura Cosoi este pregătită să devină mamă pentru a treia oară! Actrița a făcut primele declarații

Laura Cosoi se poate numi o mamă fericită. Actrița are parte de o familie perfectă, având un soț iubitor și doi copii superbi și sănătoși. Astfel, vedeta se bucură de viața în patru, ce în curând s-ar putea transforma în cinci, asta pentru că actrița și soțul ei își doresc să devină din nou părinți.

Vedeta a mărturisit că se bucură din plin de tot ceea ce însemnă viața de familie și primește un ajutor imens din parte soțului. Recent, în cadrul unei emisiuni, Laura Cosoi a vorbit despre felul în care sunt împărțite sarcinile în familia ei și despre implicarea soțului său în creșterea celor mici.

”Soțul care stă acasă cu copiii nu este bonă, este tată. Bona e altceva. El e tată. Și-a dorit copiii, îi iubește. Cosmin e un tată foarte implicat dintotdeauna. Dimineața să vezi ce maraton e la noi în casă. Avem două băi, dar nu ne ajung. Rita are 3 ani și merge la grădiniță de două săptămâni, iar Vera are 1 an și merge la creșă. Plec în turneu câte două zile sau trei pe săptămână și doar în anumite zile dorm peste noapte acolo.”, a declarat Laura Cosoi.

Mai mult, Laura Cosoi a mai dezvăluit că ea și soțul său se gândesc să devină părinți pentru a treia oară. Se pare că mai vor încă un frățior sau o surioară pentru Rita și Vera.

„La un moment dat, îi ziceam lui Cosmin: «Măi, dar noi ne mai dorim un copil în tot haosul ăsta?». Noi simțim că ar mai intra un pui mic, știi? Pentru că au plecat fetele, la grădiniță, la creșă… E casa goală.”, a mai spus Laura Cosoi.

Cum a reușit să slăbească Laura Cosoi după cele două nașteri

La cei 39 de ani Laura Cosoi este mamă a două fetițe. Chiar anul trecut a avut a doua sarcină, dar silueta ei impecabilă nu arată deloc acest lucru. Actrița a mărturisit fanilor cum reușește să se mențină în formă, deși rutina de mămică îi cam dă bătăi de cap. Potrivit spuselor sale, doarme puțin, face sport când apucă și are grijă la alimentație.

”Pur si simplu sunt nedormita…de cativa ani. Pot spune ca m-am obisnuit, dar asta nu inseamna ca nu ma simt obosita uneori. Asta noapte m-am trezit de cel putin 5 ori pentru Vera si colac peste pupaza Rita s-a trezit la 6. Imi propusesem sa ies la alergat, dar numai gandul ma obosea si mai tare. Cu toate astea am reusit performanta de a ma mobiliza si am facut o alergare de 30 de minute plus streching 15-20 min. Am crezut ca nu voi da randament, dar a fost mult mai bine decat m-am asteptat. Vremea asta cu soare mi-a amintit si de orele de sport din liceu, pe care le-am facut cu tata…Tind sa cred ca noile generatii nu mai fac sport ca pe vremea noastra. Sau ma insel? Sunt putin ingrijorata la gandul asta in ceea ce le priveste pe fete…🙄 Sa aveti o saptamana cu bucurii! #sport #jogging #streching”, a scris Laura Cosoi pe pagina sa de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: