Redactia.ro
Home » Monden » Ce bine arată Laura Cosoi după cele două nașteri! Cum a reușit să slăbească

Ce bine arată Laura Cosoi după cele două nașteri! Cum a reușit să slăbească

Laura Cosoi are o siluetă impecabilă, deși a trecut prin două nașteri. Actrița a dezvăluit pe Instagram care este ”secretul” fizicului ei de invidiat.

Ce bine arată Laura Cosoi după cele două nașteri! Cum a reușit să slăbească

La cei 39 de ani Laura Cosoi este mamă a două fetițe. Chiar anul trecut a avut a doua sarcină, dar silueta ei impecabilă nu arată deloc acest lucru. Actrița a mărturisit fanilor cum reușește să se mențină în formă, deși rutina de mămică îi cam dă bătăi de cap. Potrivot spuselor sale, doarme puțin, face sport când apucă și are grijă la alimentație.

Foto: Instagram Laura Cosoi

”Pur si simplu sunt nedormita…de cativa ani. Pot spune ca m-am obisnuit, dar asta nu inseamna ca nu ma simt obosita uneori. Asta noapte m-am trezit de cel putin 5 ori pentru Vera si colac peste pupaza Rita s-a trezit la 6. Imi propusesem sa ies la alergat, dar numai gandul ma obosea si mai tare. Cu toate astea am reusit performanta de a ma mobiliza si am facut o alergare de 30 de minute plus streching 15-20 min. Am crezut ca nu voi da randament, dar a fost mult mai bine decat m-am asteptat. Vremea asta cu soare mi-a amintit si de orele de sport din liceu, pe care le-am facut cu tata…Tind sa cred ca noile generatii nu mai fac sport ca pe vremea noastra. Sau ma insel? Sunt putin ingrijorata la gandul asta in ceea ce le priveste pe fete…🙄 Sa aveti o saptamana cu bucurii! #sport #jogging #streching”, a scris Laura Cosoi pe pagina sa de Instagram.

Laura Cosoi a născut al doilea copil. Prima poză cu fiica ei. Ce nume are - IMPACT

Cine este soțul Laurei Cosoi

După ce s-a despărțit de Smiley, Laura Cosoi și-a găsit bărbatul care i-a devenit și soț, în cele din urmă. Din 2015 este căsătorită cu Cosmin Curticăpean. Până să ajungă în acest punct, ambii au fost prieteni foarte buni și ulterior și-au dat seama că se plac.

Cine este sotul Laurei Cosoi

”Soțul meu a fost prietenul meu foarte bun, de la început, din 2003. La un moment dat vorbeam mai rar, pentru că eram în relații și eu și el și nu se cădea să stăm la discuții, dar întotdeauna a fost un om cu care eu m-am sfătuit când am avut probleme, tot timpul a fost acolo ca prieten. Și, deodată, după mulți ani ne-am văzut cu alți ochi, pur și simplu. A fost surprinzător pentru amândoi cumva (…) A devenit ceea ce mi-am dorit cel mai mult. Felul în care mă face să mă simt și felul în care mă iubește …Este un bărbat care știe să iubească”, a spus Laura Cosoi în cadrul emisinii Teo Show.

Laura Cosoi și-a pierdut tatăl din cauza coronavirusului

Anul trecut, tatăl Laurei Cosoi a căzut victimă a coronavirusului și a fost răpus în cele din urmă, mai ales că suferea și de diabet. Încă este șocată actrița de pierderea părintelui.

”A fost șocantă. Tata este, pentru că eu consider că încă trăiește prin noi, prin copii, era un prieten foarte bun. Foarte cald, blând și cu simțul umorului, dar mucalit așa. Am moștenit de la el ochii și cred că chestia asta că sunt cu picioarele așa în realitate. Mi-ar fi plăcut să vină să mă vadă la un spectacol. Am tot insistat, dar nu s-a putut când îi spuneam eu să vină”, a declarat Laura Cosoi pentru emisiunea Teo Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: