Redactia.ro
Home » Monden » Laura Cosoi, mesaj dur înainte de a deveni mamă pentru a patra oară: ”Eu te-am făcut, eu te omor!”

Laura Cosoi, mesaj dur înainte de a deveni mamă pentru a patra oară: ”Eu te-am făcut, eu te omor!”

Laura Cosoi, actrița îndrăgită de publicul românesc, a ales să transmită un mesaj important cu puțin timp înainte de nașterea celui de-al patrulea copil al său. La 42 de ani, Laura se pregătește să devină mamă din nou și a folosit această ocazie pentru a atrage atenția asupra unei teme sensibile: impactul vorbelor dure asupra copiilor. Mesajul ei, transmis pe rețelele de socializare, a stârnit numeroase reacții și discuții în rândul urmăritorilor săi.

De-a lungul carierei sale, Laura Cosoi a vorbit deschis despre relația apropiată pe care o are cu cele trei fiice ale sale. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, sunt părinți devotați care se străduiesc să ofere o educație bazată pe comunicare deschisă și respect reciproc. Laura a subliniat întotdeauna importanța dialogului sincer cu copiii și a încurajat părinții să discute cu micuții lor despre orice subiect, oricât de dificil ar părea.

Laura Cosoi, mesaj dur înainte de a deveni mamă pentru a patra oară

Într-o postare recentă pe Instagram, Laura Cosoi a abordat un aspect sensibil al parentingului: vorbele dure adresate copiilor. Ea a subliniat că aceste cuvinte pot avea un impact profund și de durată asupra dezvoltării emoționale a micuților.

Laura a invitat comunitatea sa online să participe la o discuție despre cum pot fi înlocuite cuvintele negative cu unele pozitive. Ea a întrebat urmăritorii săi care sunt expresiile pe care le consideră dăunătoare și care ar trebui eliminate din vocabularul părinților. Această inițiativă a fost primită cu entuziasm, iar mulți părinți au împărtășit experiențele și sugestiile lor.

„“Eu te-am facut, eu te omor”,“Bataia e rupta din rai.”, “ Lasa iti dau eu ca sa ai de ce sa plangi!”, “Cand vei fi la casa ta vei face cum vrei tu, pana atunci faci cum zic eu!”….de cate ori am auzit noi in copilaria noastra aceste expresii si de cate ori ne surprindem ca ne vin la gura fara sa ne dam seama ca ceea ce spunem nu are legatura cu copilul nostru ci cu noi? Sunt curioasa, cati dintre noi inteleg impactul acestor vorbe? Si ce vorbe dintre cele pe care le-am tot auzit si ne-au format ar fi mai bine sa stergem “cu buretele”, ce putem pastra, sau ce punem in loc?”, a scris Laura Cosoi, pe Instagram.

Ce spune Laura Cosoi despre a patra sarcină, la 42 de ani

În contextul acestor discuții, Laura Cosoi a dezvăluit că nu se aștepta să devină din nou mamă la această vârstă. Actrița a mărturisit că sarcina a venit într-un moment extrem de dificil din viața sa, marcat de pierderea mamei sale. Cu toate acestea, ea vede în această sarcină un semn de speranță și putere.

„O surpriză ținând cont de vârsta pe care o am! Am 42 de ani, am rămas însărcinată la 41 într-o perioadă foarte grea a vieții mele, în care nu m-am așteptat să se mai întâmple! Când mă întrebai, spuneam că îmi mai doresc un copil! Cosmin și-a dorit foarte mult, s-a și exprimat în sensul acesta! Eu ziceam că o să se întâmple dacă vrea Dumnezeu!

Cumva, cred că în mintea mea a fost ideea că sunt înaintată în vârstă și nu se va întâmpla! Și el are 48 de ani, nu suntem la prima tinerețe. Dată fiind situația în care mă aflam, cu tot contextul, a fost o surpriză superbă! Am plănuit copilul, ni l-am dorit foarte mult, dar am fost surprinși că s-a întâmplat! Nu îți iese tot timpul!

Mi se pare că mama e în continuare cu mine! Nu mi se pare că nu mai este când vorbesc de ea! Atunci, mi se pare că acest copil îmi dă energia de care am nevoie ca să pot să fiu în regulă și pentru celelalte fetițe!”, a mărturisit Laura Cosoi pentru Ego.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: