Redactia.ro
Home » Monden » Laura Dincă, adevărul despre despărțirea de Cristian Boureanu: ”Ne certam tot timpul!”

Laura Dincă, adevărul despre despărțirea de Cristian Boureanu: ”Ne certam tot timpul!”

Laura Dinca a vorbit despre despartirea de Cristian Boureanu

Laura Dincă și Cristian Boureanu s-au iubit cu patos timp de șapte ani. În cele din urmă, s-au despărțit, de curând. Mulți s-au întrebat care a fost motivul.

Laura Dincă, adevărul despre despărțirea de Cristian Boureanu: ”Ne certam tot timpul!”

Laura Dincă a dezvăluit că s-a despărțit de fostul politician Cristian Boureanu din cauza certurilor repetate, din ultima vreme.  Nu se pune problema infidelității, a mai spus Laura Dincă. Mai mult, aceasta a precizat că a rămas în relații bune cu fostul ei partener.

”Ne-am despărțit pentru că, sincer, ne certam tot timpul în ultima vreme. Nu ne mai înțelegeam deloc. Nu, nu a fost vorba de altcineva în viața vreunuia dintre noi, dar nu mai puteam sta împreună. Oricum, am rămas în relații foarte bune, vorbim zilnic, ne și vedem uneori”, a dezvăluit Laura Dincă pentru Fanatik.

Laura Dincă: ”Nu mai există cale de împăcare”

Tânăra a mai punctat faptul că nu mai există cale de împăcare între ea și Cristian Boureanu. De asemenea, nu are ce să-i reproșeze și este de părere că certurile au pornit din cauza stresului.

”Nu am nimic să îi reproșez. Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă. Nu, nu mai există cale de împăcare. Dar, oricum, eu îl iubesc, este un om deosebit. Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună”, a mai afirmat Laura Dincă.

Ce partaj au făcut Laura Dincă și Cristian Boureanu după despărțire. Unde locuiește acum Laura și ce planuri are

În ceea ce privește ”partajul”, cei doi au decis să aibă custodie comună asupra ”copiilor lor”, adică cei trei câini. După ce s-a despărțit de Boureanu, Laura stă, momentan, cu chirie. Are de gând, totodată, să-și reia cariera de model.

”Am luat eu cei trei copii ai noștri. Cățeii, da! (râde, n. red.) Acum sunt la Cristian, nu îi mai văzuse de o lună, i-am lăsat să se bucure și ei de terasă, la el. Noi ne-am despărțit acum două luni și jumătate și, atunci, am decis să rămână la mine

Acum stau în chirie, apartamentul pe care l-am cumpărat după despărțire nu este gata. Nu am ce să spun, Cristian a avut grijă ca totul să fie în ordine. Repet, noi nu ne-am despărțit în relații proaste, nu mai puteam eu să stau în anumite situații (…) Colaborez cu o agenție din Milano, dar încă nu lucrez propriu-zis. Aștept și discut despre niște contracte, dar nu este înc nimic stabilit. Dar, oricum, nu văd de ce nu aș colabora, ca model, cu anumite branduri în condiții care să fie avantajoase. Vom vedea ce se va întâmpla”, a mai spus tânăra.

Reamintim că fostul politician s-a cuplat cu Laura Dincă după ce s-a despărțit de Valentina Pelinel. Aceasta din urmă, la rândul ei, s-a cuplat cu Cristi Borcea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: