Redactia.ro
Home » Monden » Laura Giurcanu, adevărul despre relația cu Aris Eram și escapada din Barcelona: „Momentan sunt bine singură”

Laura Giurcanu, adevărul despre relația cu Aris Eram și escapada din Barcelona: „Momentan sunt bine singură”

Laura Giurcanu, adevărul despre relația cu Aris Eram și escapada din Barcelona: „Momentan sunt bine singură”

Laura Giurcanu a spus adevărul despre relația cu Aris Eram și escapada din Barcelona! Iată detaliile!

Laura Giurcanu, adevărul despre relația cu Aris Eram și escapada din Barcelona

Laura Giurcanu și Aris Eram, concurenți în emisiunea „America Express”, au devenit subiectul principal al știrilor și al discuțiilor pe rețelele sociale, după ce au fost fotografiați în ipostaze tandre, alimentând speculațiile despre o posibilă relație.

Cu toate acestea, Laura Giurcanu a venit cu o declarație surprinzătoare, negând cunoașterea imaginilor incendiare și specificând că în prezent este o femeie singură.

„Eu nu am un partener, așa că am venit singură în această seară. Eu sunt singură singurică”, a spus creatoarea de conținut, potrivit spynews.ro.

De asemenea, nici Aris Eram nu a confirmat sau infirmat zvonurile, lăsând loc speculațiilor să persiste.

Escapada din Barcelona și sărutul controversat

Zvonurile au crescut în intensitate, mai ales după ce cei doi au fost surprinși împreună pe aeroportul Otopeni, la întoarcerea dintr-o scurtă escapadă în Barcelona.

Cu doar două luni în urmă, Laura Giurcanu și Aris Eram au fost surprinși sărutându-se în mașina creatoarei de conținut, declanșând o serie de speculații cu privire la starea relației lor. Fotografiile au stârnit curiozitatea fanilor și a presei de profil, iar aparițiile repetate ale celor doi împreună au alimentat și mai mult zvonurile.

De notat că Laura Giurcanu a fost fotografiată și alături de fostul ei logodnic, Cezar, într-un centru comercial din București, la scurt timp după sărutul cu Aris Eram. Laura a pus capăt relației cu Cezar acum doi ani, în urma unui episod de infidelitate.

Laura Giurcanu: „Momentan sunt bine singură”

În fața speculațiilor persistente, Laura Giurcanu a clarificat că în prezent nu are un partener și că se simte bine în calitate de femeie singură.

„Momentan sunt bine singură. Nu-mi place să amestec relațiile cu munca, glumesc. Nu știu ce caut, momentan sunt bine singură, mă simt bine, sunt foarte ok așa, nu pot să zic neapărat că sunt în căutare de ceva sau de cineva”, a adăugat ea, potrivit sursei citate mai sus.

Aris Eram a ales să rămână rezervat în ceea ce privește aceste speculații, nefăcând nicio declarație publică cu privire la starea relației lor.

Laura Giurcanu și Aris Eram au fost concurenți în emisiunea „America Express” și au dezvăluit că s-au împrietenit rapid. Cei doi au subliniat că relația lor este una de prietenie, evidențiind compatibilitatea dintre ei.

„În această competiție cred că ne-am împrietenit foarte repede. De la plecare. Din aeroport, unde am stat într-un separeu unde erau doar două șezlonguri pe care au dormit Alexia și Sânziana și eu și Laura am dormit pe jos. Nu apucai să stai prea mult de vorbă. Mi se pare că noi ne-am împrietenit uitându-ne unul la altul.

Mie îmi place că ești descurcăreț, că ești foarte amuzant și ești un om foarte bun, care mă face să mă simt bine când sunt în prezența lui”, au dezvăluit cei doi în cadrul Podcastito Express.

Totuși, fotografiile surprinse pe aeroportul Otopeni arată o altă latură a relației dintre Laura Giurcanu și Aris Eram. Cei doi au fost văzuți sărutându-se pasional în mașină, iar odată ajunși la locuința lui Aris, au petrecut timp împreună în mașină, stârnind curiozitatea publicului.

Cuplul nu a făcut încă nicio declarație oficială cu privire la starea relației lor, menținând suspansul în rândul fanilor și al presei de profil.

Finala „America Express”

Laura Giurcanu și Aris Eram fac parte din cele două echipe care s-au calificat în marea finală a emisiunii „America Express”, alături de Alexia și Sânziana Negru. Luptând pentru premiul în valoare de 30.000 de euro, cei patru tineri se află în centrul atenției, iar telespectatorii așteaptă cu nerăbdare dezvoltarea evenimentelor în cadrul competiției.

Conflicte și tensiuni au început deja să apară între concurenți, iar următoarele episoade promit să fie pline de surprize și momente neașteptate.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: