Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Duță, la un pas de moarte! A ajuns la spital cu esofagul perforat

Laurențiu Duță, la un pas de moarte! A ajuns la spital cu esofagul perforat

Laurențiu Duță, la un pas de moarte! A ajuns la spital cu esofagul perforat

Laurențiu Duță, unul dintre componenții trupei 3 Sud Est a fost la un pas de moarte. Artistul se afla în Pitești, unde urma să susțină un concert.
Cu câteva ore înainte să urce pe scenă, și-a comandat ceva de mâncare. Însă, furculița din plastic s-a rupt și a înghițit din greșeală bucăți ascuțile ale tacâmului.

Artistul a ajuns de urgență la spital având hemoragie și esofagul perforat. Pentru că în Pitești nu exista aparatura de care medicii aveau nevoie pentr a-l opera, acesta a fost transferat de urgență la Floreasc, în București.

Laurențiu Duță, la un pas de moarte! A ajuns la spital cu esofagul perforat

”MARE ATENTIE la tacamurile din plastic cu precadere la cele albe. Datorita faptului ca sunt din in ce mai subtiri sunt un real pericol pentru sanatatea noastra. Eu am patit-o in urma cu doua saptamani in seara dinaintea unui concert 3 Sud Est in Pitesti. Am comandat mancare la hotelul unde eram cazat si in timp ce serveam, furculita din plastic s-a rupt si o bucata ascutita din ea s-a infipt in esofag. Am ajuns la spitalul de urgenta din Pitesti dar acolo neavand endoscop, decat in timpul zilei, a trebui sa plec imediat spre Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti unde prin endoscopie mi s-a extras bucatica de plastic din esofag.
M-am recuperat rapid si concertul l-am reprogramat dupa doua zile.
Situatia putea fi mai grava daca bucata de plastic ingerata ajungea in stomac astfel putand provoca o perforatie intestinala.
Am scris aceste randuri ca un avertisment in speranta ca acest tip de tacamuri albe din plastic foarte subtire sa nu mai fie comercializat pentru ca reprezinta un real pericol pentru fiecare dintre noi.”, fost mesajul transmis de artist.
Sanatate, dragii mei!

Citește și: Fiica lui Becali a rămas însărcinată în noaptea nunții

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini