Redactia.ro
Home » Sport » Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Neftchi Baku: „N-a aflat nimeni de negocieri”

Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Neftchi Baku: „N-a aflat nimeni de negocieri”

Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Neftchi Baku

Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Neftchi Baku. Antrenorul a semnat cu Neftchi Baku, aflată pe locul doi in ultimul sezon din campionatul Azerdbaijanului. Reghe și-a găsit foarte repede echipă după despărțirea de CS Universitatea Craiova.

 este noul antrenor al Neftchi Baku: „N-a aflat nimeni de negocieri”

Laurențiu Reghecampf a semnat cu Neftchi Baku, locul doi în ultimul sezon din campionatul Azerdbaijanului. Antrenorul român va încăsa un salariu de 40.000 de euro pe lună, ceea ce înseamnă aproximativ 3 ori mai mult decît la Universitatea Craiova, unde primea 15.000 euro. Consilierul director al clubului Nefchi Baku a decis să îl numească antrenor pe Laurențiu Reghecampf. Azerii au anunțat că antrenorul a semnat un contract pe doi ani. Reghe i-a luat locul lui Samir Abasov, care are un titlu câștigat în 2021, alături de Neftchi. Neftchi Baku nu este o echipă de Liga a 2-a, având la activ nouă victorii în Campionatul Azerbaidjanului și șapte victorii importante în Cupa Azerbaidjanului.

În cadrul unui interviu, noul antrenor al echipei din Baku a afirmat că obiectul său la această echipă este câștigarea campionatului, dar și o ddezvoltare mult mai bună în Conference League. Experiența este total diferită pentru Reghe față de cele întâlnite până acum. Laurențiu Reghecampf a mai antrenat in Bulgaria, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite.

Cariera de antrenor al lui Laurentiu Reghecampf

Încă din 2010, și-a început cariera la Gloria Bistrița, in 2011, acesta a pregătit pentru o lună echipă FC Universitatea Craiova, echipă aflată sub conducerea lui Adrian Mititelu. Reghecampf a mai activat și la CS Snagov, Concordia Chiajna, Steaua, unde a reușit să câștige două titluri, în 2013 și 2014, dar și la Al Hilal Riad, FCSB, Litex, Loveci, Al Wahda și Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite.

„Este prima dată când am parte de o asemenea prezentare, în direct la TV. Vă mulțumesc foarte mult, este extraordinar! Prima impresie este foarte plăcută. Am găsit oameni minunați aici. Am găsit un președinte foarte onest.

Este bine că n-a aflat nimeni despre negocieri. Chiar și în țara mea, nu e ușor să ascunzi astfel de lucruri. Neftchi este un club mare și este normal să negocieze cu mai mulți antrenori și să găsească soluția cea mai bună pentru ei. Sunt fericit că eu am fost acea persoană.Îmi place să jucăm un fotbal ofensiv, un fotbal total. Vreau ca echipa mea să aibă mingea, să avem o posesie bună. Voi încerca să găsesc cea mai bună soluție în privința sistemului de joc”, a spus Laurențiu Reghecampf, într-un interviu pentru Neftchi TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: