Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf, imagine emoționantă cu cel de-al treilea fiu al său: „Îl iubesc pe tati”

Laurențiu Reghecampf, imagine emoționantă cu cel de-al treilea fiu al său: „Îl iubesc pe tati”

GALERIE FOTO (2) Laurențiu Reghecampf, imagine emoționantă cu cel de-al treilea fiu al său

Laurențiu Reghecampf, imagine emoționantă cu cel de-al treilea fiu al său. Antrenorul de la CSU Craiova trăiește o perioadă minunată după ce a devenit tată pentru a treia oară. Reghe a postat o imagine adorabilă cu micuțul Liam, pe rețelele de socializare. Fotografia a strâns peste o mie de aprecieri în scurt timp.

Laurențiu Reghecampf, imagine emoționantă cu cel de-al treilea fiu al său: „Îl iubesc pe tati”

Laurentiu Reghecampf trăiește cea mia frumoasă perioadă din viața sa. În urmă cu câteva zile, iubita sa, a adus pe lume un băiețel. Antrenorul CSU Craiova a devenit tată pentru a treia oară. Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Anamaria Prodan după 15 ani de căsnicie. În urmă cu puțin timp, antrenorul a postat pe contul său oficial de Instagram o imagine emoționantă cu fiul său și al iubitei sale. În imagine se poate vedea cum micuțul Liam poartă o bluză albă, pe scrie mesajul ,,Îl iubesc pe tati”. Reghecampf l-a menționat în fotografia cu Liam, pe Luca, băiatul lui cel mare, dar și pe Corina, care și-a creat de curând un cont de Instagram.

În urmă cu o săptămână, Laurentiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară. Acesta a anunțat pe rețelele de socializare venirea pe lume a micuțului. Antrenorul Universitătii Craiova a postat o imagine minunată cu cei doi copii ai săi, Luca și Laurențiu jr. și i-a anunțat că au un frățior. ,,Astăzi dimineața s-a născut Liam frățiorul vostru ! Vă iubește tata” a scris antrenorul. La scurt timp după nașterea fiului său, Reghe a declarat pentru Click! că atât iubita sa, cât și fiul lor sunt bine. „Toată lumea este bine. Totul perfect. A avut 3.440 kilograme la naștere, 49 cm.”, a spus Reghe.

Imaginea postata de Reghe

Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Reghecampf, după ce iubita lui a născut

Anamaria Prodan a avut o primă reacție după ce Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară. Impresara a dezvăluit că îi dorește antrenorului să aibă mai mulți copii și să îl întreacă pe Cristi Borcea. „Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâția câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Cu o zi înainte de nașterea micuțului Liam, Anamaria Prodan lansa un nou atac la adresa lui Reghecampf. Vedeta spunea că acesta ar trebui demis de Universitatea Craiova, după ce a ratat meciul cu oltenii. „Acolo sunt mai multe probleme. Dacă nu e linişte, nu e profesionalism… Sunt mai multe. E un subiect pe care nu l-aş discuta, pentru că totul porneşte de la antrenor. Îmi pare foarte rău, pentru că Laurenţiu Reghecampf este un antrenor incredibil de bun, cu un potenţial fantastic. Cât timp a stat lângă familia lui, cât a stat lângă noi, l-a ajutat enorm. Am fost acolo lângă el secundă după secundă.

Este criza bărbatului când îşi caută amante, când face copii în afara căsniciei, este cumplit. Toate astea se reflectă pe meserie. Eu cred că da (n.r. – poate fi schimbat Reghecampf), pentru că se pierd bani atunci când se pierd trofee. Eu am fost şi în poziţia patronului. Nu ţi-e uşor să scoţi bani din buzunar şi să vezi că pierzi tot.”, a spus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: