Redactia.ro
Home » Sport » Laurențiu Reghecampf nu vrea să șteargă tatuajul cu Anamaria Prodan. Ce vrea să facă: „Mă gândesc să fac o poveste”

Laurențiu Reghecampf nu vrea să șteargă tatuajul cu Anamaria Prodan. Ce vrea să facă: „Mă gândesc să fac o poveste”

GALERIE FOTO (2) reghe tatuaj anamaria prodan

Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova a oferit un interviu dezarmant de sincer, în care a vorbit despre noua lui familie alături de Corina C., dar și despre procesul de divorț cu Anamaria Prodan. Vorbind despre tatuajele sale, Laurențiu Reghecampf a surprins cu răspunsul său.

Laurențiu Reghecampf și-a tatuat numele Anamariei Prodan

Puțini știu că și Laurențiu Reghecampf are un tatuaj dedicat Anamariei Predan. Acesta poartă scris numele ei pe antebrațul mâinii stângi. Mulți s-au întrebat, așadar, dacă Reghe are de gând să renunțe la acest tatuaj acum că nu mai formează un cuplu cu aceasta.

Ei bine, Reghe a surprins cu răspunsul său, dat fiind faptul că a spus că și-ar dori chiar să facă o continuare a tatuajelor și că nu se pune problema de șters. „Nu, nu am șters niciun tatuaj. Nu m-am interesat la nicio clinică să șterg tatuajele. Mă gândesc să mai fac încă un tatuaj, pentru că mai am un băiat, mă gândesc să fac o poveste. În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul. Deocamdată tatuajele rămân”, i-a spus Laurențiu Reghecampf lui Denise Rifai, la „40 de întrebări”.

Tatuajul dedicat Anamariei Prodan

Antrenorul s-a tatuat „în secret” și i-a făcut o surpriză

Reghe și-a tatuat numele soției sale – pe atunci Anamaria Prodan, pe când se afla în Germania și juca la echipa Kaiserslautern. Acesta i-a făcut o surpriză și a lăsat-o să o descopere singură. „S-a întâmplat o chestie haioasă când şi-a deconspirat tatuajul. Ciocneam un pahar de vin în cinstea nunţii noastre, iar el nu ştia cum să-mi arate mai bine antebraţul mâinii stângi, ca să observ tatuajul. De-abia după ce mi-a zis, am văzut desenul. Am fost cea mai fericită femeie”, povestea Anamaria Prodan la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: