Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf și iubita sa, primele declarații emoționante despre relația lor. „Este femeia lângă care simt că ..”

Laurențiu Reghecampf și iubita sa, primele declarații emoționante despre relația lor. „Este femeia lângă care simt că ..”

După ce relația lor a fost mult discutată în presa din țara noastră, Laurențiu Reghecampf și iubita sa au decis să risipească zvonurile care s-au format în ultimele luni. Au acordat un interviu împreună pentru FANATIK și au realizat chiar și o ședință foto deosebită cu tematică festivă. Cei doi sunt foarte fericiți și dornici să-și construiască o familie împreună, iar curând vor deveni și fericiții părinți ai unui băiețel.

Laurențiu Reghecampf a fost în ultimele luni ținta publicațiilor din România, care au discutat pe larg subiectul divorțului dintre el și Anamaria Prodan. Cei doi au format una dintre cele mai apreciate familii din țara noastră, care au reușit negreșit să exceleze în tot ceea ce și-au propus. Povestea lor dragoste se pare că a avut însă și o latură nebănuită, care a fost bine ascunsă în spatele declarațiilor de dragoste și a aparițiilor împreună la diferite evenimente.

Laurențiu Reghecampf și iubita sa, declarații emoționante despre relația lor

Un moment dificil pentru antrenor a fost cel în care relația sa cu actuala sa iubită a devenit publică. A fost blamat pentru alegerile sale de public, în special datorită faptului că mariajul său cu Anamaria Prodan nu a ajuns încă la final în mod oficial. Astfel, în tot acest timp, Laurențiu a preferat să aibă o prezență cât mai discretă, atitudine pe care și-a dorit-o și actuala sa parteneră de viață.

În ciuda problemelor întâmpinate și a părerilor negative pe care le-au avut de înfruntat, cei doi pare că sunt foarte fericiți și îndrăgostiți. Sărbătorile de iarnă în găsesc împreună și pregătiți să devină părinți, iar ultimele imagini apărute cu ei în presă demonstrează acest lucru în întregime.

Partenera de viață a lui Laurențiu Reghecampf a preferat până acum să fie o figură foarte modestă, motiv pentru care numele său și imaginile cu ea nu au mai fost folosite de presă. Acum lucrurile s-au schimbat în bine, iar ea decis să vorbească cu bucurie despre relația și familia sa.

Este fericită că îl are alături pe bărbatul pe care îl iubește mai presus de orice, iar cuvintele grele care i-au fost adresate în această perioadă nu au afectat-o. Trăiește cu multă bucurie în suflet și curând va deveni mamă, fiul său urmând să se nască în primele luni ale anului 2022.

„Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a mărturisit aceasta pentru FANATIK.

Laurențiu Reghecampf intenționează să-și apere iubita de cei rău intenționați

Laurențiu Reghecampf a decis și el să discute despre femeia din viața și despre sentimentele care-l încearcă în acest moment. Acuzațiile pe care le-a primit în ultimele luni nu au fost deloc ușor de suportat, dar el a ales să depășească cu demnitate această situație.

Prin intermediul interviului acordat pentru sursa menționată anterior și-a asumat public relația cu partenera sa, ocazie cu care a făcut și câteva declarații despre legătura lor. Se simte fericit, iar iubirea de care se bucură face ca toate greutățile să nu însemne nimic în comparație cu împlinirea de care se bucură acum.

„Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește”, a declarat antrenorul de fotbal.

Laurențiu a avut și un mesaj important pentru cei care îl judecă pe el și pe mama copilului său pentru acțiunile lor. Este hotărât să lupte pentru iubita sa și intenționează să-și protejeze familia, indiferent de circumstanțe. Demonstrează astfel că este un bărbat asumat și puternic, o figură care-și asumă pe deplin rolul de tată și cap al familiei sale.

„O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Fotografiile cu cei doi pot fi vizionate pe platforma publicației FANATIK, unde sunt disponibile chiar și câteva imagini video de la ședința foto.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: