Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf, un tătic fericit: „Găsește pe cineva cu care să îți pună vânt în pânze.“

Laurențiu Reghecampf, un tătic fericit: „Găsește pe cineva cu care să îți pună vânt în pânze.“

Laurențiu Reghecampf a devenit de curând tătic pentru a treia oară. Antrenorul este în culmea fericirii. Judecând după postările și declarațiile sale, pare că e la un pas și de următorul eveniment important din viața sa.

Antrenorul se mândrește foarte tare pe rețelele de socializare cu fiul său. Zilele trecute a postat o fotografie în care micuțul poartă un body cu mesajul „Love my daddy (n.r. Îmi iubesc tăticul)“

Iar dacă Anamaria Prodan se aștepta ca Laurențiu Reghecampf să primească mesaje dureroase, reacțiile au dovedit contrariul. Mulți i-au urat sănătate atât lui cât și Corinei Caciuc, în timp ce alții l-au felicitat pentru că a devenit proaspăt tătic.

„Îngeraș micuț, să ai o viață plină cu bucurii!”, „Sănătate, liniște și fericire”, „Ce poate fi mai frumos decât o minune!”, „Ce frumos e! Să vă trăiască și să fie sănătos!”, „Să fiți sănătoși și să vă creșteți copilul în liniște!”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf, pregătit să-și unească destimenele cu mama celui de-al treilea copil al său?

Iar asta nu este tot. Antrenorul a mai postat recent și un clip video în care își laudă partenera de viață, ba chiar vorbește și de căsătorie, semn că nu ar fi exclus ca după ce au devenit părinți, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf să își unească și destinele.

Rămâne de văzut însă când se va finaliza și divorțul dintre Anamaria Prodan și antrenor.

”Cea mai importantă decizie pe care trebuie să o iei în viață ta este cu cine te căsătorești. Mulți oameni spun dar îl iubesc, o iubesc. Și da, este admirabil să o iubești, dar îți place de ea? Asta e diferența. Se spune că se atrag contrariile. Și da, se atrag, dar nu rezistă prea mult timp. Găsește pe cineva cu care să îți pună vânt în pânze. Asta e important”, spunea Laurențiu Reghecampf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: