Redactia.ro
Home » Monden » Laurette a fost cerută în căsătorie! Cine este misteriosul bărbat din viața ei

Laurette a fost cerută în căsătorie! Cine este misteriosul bărbat din viața ei

GALERIE FOTO (2) Laurette a fost cerută în căsătorie! Cine este misteriosul bărbat din viața ei

Laurette a fost cerută în căsătorie! Celebra mulatră din România nu se mai ferește să spună cât este de îndrăgostiă și cine este bărbatul secret care i-a furat inima.

Laurette a fost cerută în căsătorie

Laurette este cunoscută în România drept mulatra frumoasă care a avut până acum o viață plină de controverse. Însă aceasta a decis să lase haosul, astfel și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat care să o marite. Și pentru că dragostea este foarte puternică, cei doi nu au mai așteptat și s-au logodit.

Laurette a fost cerută în căsătorie! Deși luni de zile a păstrat secretul despr cine este bărbatul din viața ei, Laurette a decis să spună acum adevărul. Vedeta a recunoscut că un fotbalist cunsocut al echipei Dinamo a reușit să o vrăjească iremediabil.

Lucrurile sunt foarte serioase între ei și nu poate fi vorba de o distracție care s-ar putea sfârși oricând. Fotbalistul a demosntrat că are intenții serioase cu mulatra, astfel că a și cerut-o în căsătorie după doar câteva luni de relație, scrie spynews.ro.

”M-a cerut în urmă cu două luni și jumătate. E serios, eram la masă. El ține foarte mult la mine, dar nu interesează pe nimeni ce fac eu cu viața mea, dacă mă căsătoresc sau nu. Eu nu am vrut să se știe de relația noastră și îmi e puțin ciudă că s-a ajuns aici. Da, iubesc foarte mult”, a spus Laurette la „Star Matinal”.

Cine este misteriosul bărbat din viața ei

Bărbatul de care mulatra s-a îndrăgostit iremediabil este numeni altul decât senegalezul Magaye Gueye, un jucător al echipei Dinamo București. Se pare că cei doi se cunosc de aproape patru luni și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de care Laurette este tare mândră. Deși la început nu au vrut să facă publică relația, acum au apărut primele declarații ale frumoasei mulatre.

Laurette a fost cerută în căsătorie! Cine este misteriosul bărbat din viața ei

Relația lor a fost pusă serios sub semnul întrebării, mai ales după ce, în mediul online, au apărut mai multe imagini cu sportivul și mulatra care își făceau de cap într-o piscină de fițe din Poiana Brașov. Imaginile controversat i-au creat probleme sportivului, pentru că după apariția fotografiilor, unul dintre managerii echipei de fotbal l-ar fi taxat pe jucătorul său.

Laurette a fost cerută în căsătorie! Mulatra nu a putut să se abțină, astfel că a sărit în apărarea logodnicului său, spunând despre Florentin Petre „i-a părut rău că nu era el în piscină cu mine. A vorbit așa cu foc despre asta”.

”Da, am fost cerută în căsătorie. O să postez eu. E normal, nu ați văzut cum m-a cerut în casătorie? O să fac publică cererea în căsătorie. Suntem împreună de trei luni și jumătate, dar eu îl știu de dinainte să vină el la București ca să joace la această echipă. Eu l-am cunoscut într-un club de noapte din Paris. Este o dovadă că suntem împreună de mai mult. Nu m-ar fi cerut în casătorie dacă mă jignea”, a mai declarat cântăreața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: