Redactia.ro
Home » TV » Laurette l-a înșelat pe fostul soț? Fosta asistentă TV dă din casă

Laurette l-a înșelat pe fostul soț? Fosta asistentă TV dă din casă

Laurette, una dintre cele mai frumoase foste asistente TV a făcut dezvăluiri despre perioada în care a fost căsătorită. Mai exact, a vorbit în cadrul unei emisiuni dacă a fost infidelă în relația cu fostul soț.

Laurette, declarații fără perdea

Laurette a fost invitată, recent, în emsiunea ”Stars Matinal”și a vorbit despre perioada căsniciei. Mai exact, a dezvăluit dacă i-a fost infidelă fostului soț, Ciprian Nistor. Ea a făcut dezvăluiri bombă în cadrul show-ului, informează spynews.

Laurette este o adevărată apariție oriunde ar merge. Și de această dată a fost la fel la ”Stars Matinal”. Exotica mulatră a cântat și i-a încântat pe cei prezenți cu formele ei de zeiță. Dar… Fosta asistentă TV a mai atras atenția prin ceva. Ea a dat de înțeles că ar fi fost infidelă în fosta relație.

Ce crede Laurette despre o căsnicie

Frumoasa mulatră a vorbit în cadrul emisiunii și despre cum este o căsnicie din punctul său de vedere. Ea crede că totul se bazează pe respect, dar …și pe o situație financiară bună. Mai mult, vedeta a precizat că într-o relație orice bărbat înșală, deși poate avea o femeie perfectă lângă el.

„Pentru o căsnicie trebuie să existe respect, bărbatul să aibă o situație financiară ok. Orice femeie ai avea acasă, orice bărbat înșeală. Și eu am fost înșelată, toți bărbații pe care i-am avut au înșelat și au spus că tot tu ești soția mea, cu aia a fost așa că na. Sunt și femei care înșeală”, a declarat Laurette la „Star Matinal”.

L-a înșelat Laurette pe fostul soț?

Dar… „bomba” acum vine! Întrebată dacă l-a înșelat pe fostul ei partener de viață, cu care un copil, fosta asistentă TV a cam ocolit un răspuns concret.  Laurette  a spus că a fost bănuită, drept urmare, fostul soț punea detectivi în fața casei să o supravegheze. Dar…Ea a fost prea isteață încât să se lase descoperită.

„Niciodată nu am fost prinsă că înșel, nu ai cum să mă prinzi. M-a bănuit… Până și fostul meu soț. Aveam detectivi în fața casei 24 din 24, adică omul mă urmărea de dimineață până seara non-stop. Nu pot să-ți răspund dacă m-a prins. Nu avea cum să mă prindă, pentru că sunt smart”, a dezvăluit ea.

Momentan Laurette este o mamă singură și își crește cu drag copilul. Ea a spus că a mai avut relații, dar nu de lungă durată.

”Nu are cine să fie gelos, pentru că sunt o femeie singură de când am divorțat. Cred că am divorțat de trei ani, cam așa. Am mai avut așa… am mai cunoscut băieți, dar nu s-a lipit concret, să mă vedeți de mâna cu cineva. Au mai existat, că nu sunt acum călugăriță, dar nu a fost nimeni care să intre la inimioară și să-i zic că-i dau o șansă”, a mai spus ea la „Star Matinal”.

Laurette lansează piesă cu Tzancă Uraganu

Laurette va lansa o piesă cu Tzancă Uraganu. Ea a spus că vrea să se concentreze mai mult pe carieră. Videoclipul cu celebrul manelist este deja filmat.

”Mă ocup de cariera mea muzicală, pentru că mă implic foarte mult. Săptămâna viitoare lansez o piesă cu Tzancă Uraganu, am filmat videoclip-ul, am filmat piesa, ne-am distrat foarte mult la videoclip, e pe opulență”, a continuat Laurette.

Laurette a făcut dezvăluri despre videoclip. Ea va fi în rolul unei femei seducătoare.

„În piesă sunt acolo foarte sexy, încerc să-l cuceresc pe Tzancă Uraganu, încearcă să mă țină la cratiță, dar nu are cum, eu sunt o femeie sexy, trebuie să mă ducă prin lume”, a mai spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: