Redactia.ro
Home » Monden » Tzanca Uraganu, propunere neașteptată pentru Laurette: ”M-a sunat și…Sunt iubita lui!”

Tzanca Uraganu, propunere neașteptată pentru Laurette: ”M-a sunat și…Sunt iubita lui!”

GALERIE FOTO (2)Tzanca Uraganu laurette

Tzanca Uraganu și-a luat inima-n dinți și a sunat-o pe frumoasa mulatră, Laurette.  I-a făcut propunerea, ea l-a respins, dar în cele din urmă s-a lăsat convinsă. ”Sunt iubita lui”, spune, râzând, Laurette.

Ce i-a propus manelistul mulatrei

Tzanca Uraganu a sunat-o zilele acestea pe Laurette să îi facă o propunere. Cu greu s-a lăsat înduplecată frumoasa mulatră, după lungile insistențe ale manelistului. El s-a gândit că fosta asistentă TV este cea mai potrivită pentru a face acest lucru. Mai exact, cântărețul i-a propus să joace într-un videoclip de al său.

Rolul lui Laurette

Soție în devenire… Ăsta este rolul pe care Laurette îl joacă în piesa al cărei clip se anunță și interesant, dar și incendiar. ”M-a sunat și mi-a propus să facem o piesă! Inițial, nu prea am vrut, pentru că stilurile noastre nu se aseamănă deloc, dar… A insistat, m-a convins. Melodia e pe stilul lui, dar pot spune că e, așa, balcanică. Eu o dau cam pe stilul meu. A spus că i-a plăcut de mine că sunt mai exotică, el avea piesa asta scoasă, dar eu m-aș potrivi în ea, să cânt cu el. Mi-a trimis melodia, am ascultat-o, am acceptat”. Scurt și la obiect. ”Am făcut filmările într-un penthouse, ne-am amuzat acolo, se și vede. Am comandat mâncare, asta e în acel clip. Na, și glumele noastre, ne-am mai destins. Ideea a venit, așa, pe loc. Ne era foame, am comandat și am zis, hai să facem o filmare! Dar știi că a făcut vreo 200.000 de vizualizări imediat pe Tik Tok? Piesa cred că va apărea săptămâna viitoare, mesajul ei e interesant. Eu sunt iubita lui, sau nevasta, parcă, și eu vreau plimbări, lux, opulență, el vrea o femeie de casă, la cratiță, să spăl rufe, vase. A ieșit ceva mișto ”, a spus fostul manechin pentru Cancan.ro.

Laurette se află, astfel, la cea de-a patra lansare, după ce pe primele trei le-a făcut alături de KC Pozzy dar și de trupa ei de dansatori din Camerun.

Etichete: