Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Tzanca Uraganu, declarații surprinzătoare. Femeia l-a dat de gol pe manelist

Soția lui Tzanca Uraganu, declarații surprinzătoare. Femeia l-a dat de gol pe manelist

GALERIE FOTO (3) Tzanca Uraganu si sotia sa

Tzanca Uraganu este pe val de câtva timp, după ce melodiile sale au fost numărul 1 în trending pe Youtube, săptămâni la rând. Ei bine, se pare că schimbările au loc atât pe plan profesional, cât și personal. În plină pandemie de coronavirus, manelistul a decis să divorțeze de soția sa pentru a se căsători cu altă femeie. Acum, actuala soție a făcut o declarație șocantă, despre manelist.

Soția lui Tzanca Uraganu, declarații surprinzătoare. Femeia l-a dat de gol pe manelist

Tzanca Uraganu, pe numele său real Andrei Velcu a reușit să devină unul dintre cei mai apreciați maneliști din România. A muncit din greu și a reușit să strângă o avere imensă. Totuși, pe plan personal, manelistul a decis să facă o schimbare chiar în plină pandemie de coronavirus. Acesta s-a despărțit de femeia cu care are o fetiță, și s-a căsătorit cu Mădălina, cea care se ocupă de cariera manelistului. Nașii celor doi au fost Florin Salam și Roxana Dobre, iar nunta celor doi a fost una de pomină.

Acum câ a devenit soția lui Tzanca, Mădălina s-a transformat complet, și s-a apucat să facă declarații controversate în mediul online, mai ales că manelistul este de ceva timp în vizorul autorităților care tot încearcă să-l convingă să-și plătească taxele la stat.

Soția lui Tzancă, declarație șocantă

Astfel, noua soție a manelistului a făcut un gest surprinzător care i-a șocat pe cei de la ANAF. Aceasta a declarat că ”Bărbatul meu e milionar”. Și ironia Mădălinei nu s-a terminat aici. Bruneta s-a fotografiat lângă una dintre mașinile de sute de mii de euro pe care Tzanca Uraganu le deține, un Lamborghini Aventador.

Conform Wowbiz.ro, la sfârșitul anului 2019, manelistul și-a cumpărat această mașină de lux, al cărui preț este de aproximativ 400.000 de euro. Totodată, manelistul mai deține și un Rolls Royce, un BMW și un Jeep. Se pare că acesta a fost chemat la ANAF pentru a da explicații despre averea sa, după ce a postat pe rețelele de socializare poze cu noua sa achiziție.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: