Redactia.ro
Home » Sport » Laurette a vorbit despre prietenul său, fotbalistul Magaye Gueye prins dopat

Laurette a vorbit despre prietenul său, fotbalistul Magaye Gueye prins dopat

Laurette, Magaye Gueye, Magaye Gueye dopat, cocaină, Dinamo

Atacantul lui Dinamo, Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină. Laurette Atindehou, una dintre prietenele sportivului susține că nu știa despre faptul că acesta consuma cocaină.

Încă de la sosirea în țară a lui Magaye Gueye (30 de ani), mulatra i-a fost alături. Chiar ea declara că o perioadă acesta a stat în casa ei. Acum, fotbalistul lui Dinamo are problem grave. A fost prins dopat cu cocaină, după un control făcut la meciul dintre Dinamo și FCSB, din optimile Cupei României, câștigat de alb-roșii cu 1-0.

„Nu comentez, nu știu, nu mă bag. Chiar nu știam de treaba asta. Eu acum am auzit de la voi, habar nu aveam. Avem o relație ca doi oameni, ca doi prieteni, dar nu știu ce face el. Nu locuim împreună. Nu știu detalii, chiar habar nu am. N-am vorbit cu el azi, chiar nu știu nimic”, a declarat mulatra, potrivit ProSport.

Nu demult Magaye Gueye și Laurette au mai apărut într-un scandal. Atunci, fotbalistul supărat pentru că nu-și primise salariul de ceva vreme și-a sfidat șefii. S-a filmat într-o piscină împreună cu mai multe femei, printre care și mulatra. În filmuleț se aude cum acesta și-a înjurat șefii. Ulterior a fost iertat de antrenorul lui Dinamo.

Ce se întâmplă cu francezul prins dopat

Agenția Națională Anti-Doping a înștiințat toate forurile, LPF, FRF, COSR și clubul Dinamo de faptul că francezul s-a dopat cu cocaină. Deocamdată, Magaye Gueye este suspendat din toate competițiile. Culmea cei care au insistat pentru efectuarea controlului au fost suporterii din DDB. Aceștia credeau că rivalii de la FCSB folosesc diferite substanțe interzise.

Gueye a venit în Ștefan cel Mare în toamna lui 2020 și a marcat 3 goluri pentru Dinamo, în 18 apariții. De la derby-ul cu FCSB din Cupă, Magaye a mai evoluat pentru Dinamo în 4 meciuri din Liga 1.Dinamo – Sepsi 0-0 – integralist, Astra – Dinamo 2-0 – integralist, Dinamo – Viitorul 0-5 – integralist, Voluntari – Dinamo 1-1 – integralist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: