Redactia.ro
Home » Monden » Laurette, probleme cu legea. Vedeta a fost oprită de trei echipaje de poliție

Laurette, probleme cu legea. Vedeta a fost oprită de trei echipaje de poliție

GALERIE FOTO (2) Laurette, probleme cu legea.

Laurette, probleme cu legea. Mulatra Lorette este implicată într-un nou scandal. De această dată, vedeta are probleme cu legea. Aceasta a fost oprită de trei ori de polițiști și amendată. Cum a încălcat Laurette legea?

Laurette, probleme cu legea. Vedeta a fost oprită de trei echipaje de poliție

Laurette, probleme cu legea. Mulatra a fost luată în vizor de oamenii legii. Laurette a fost oprită de trei echipaje de polițiști după ce a încălcat legea. De această dată, vedeta a fost amendată pentru că nu purta centura de siguranță, dar și pentru că circula în intervalul în care nu avea voie. Munca problemelor de la salon o pun mai mereu pe drumri de mulatră, motiv pentru care aceasta a cam uitat de restricțiile impuse de autorități pe perioada pandemiei.

Laurette a fost oprită prima oară în București, unde a primit un avertisment, iar la scurt timp a fost oprită de un alt echipaj de poliție. Aceasta a fost amendată pentru că nu purta centura de siguranță. De asemenea, mulatra a luat amendă și pentru faptul că circula într-un interval orar în care traficul este restricționat pentru persoanele nevaccinate. Laurette nu avea declarație pe proprie răspundere, așa cum impune noua măsură. ‘Era razie în București! Era plin de Poliție și m-au oprit de trei ori, nu o dată! M-au oprit o dată pe Calea Floreasca, a fost ok băiatul ăla. După care mai m-au oprit o dată la Pipera și încă o dată la mine aici, în Tunari. Mi-au dat avertisment și amendă 290 de lei pentru nepurtarea centurii de siguranță. Mi-au cerut și declarația de noapte, dar nu am avut-o la mine. Sincer îți spun, eu am și uitat că suntem în pandemie. Am fost să-i cumpăr Selenei niște medicamente și mâncare la cățel.De când mi-am deschis salonul, am uitat total de pandemie. Chiar i-am zis și polițistului. Nu mai știu nici pe ce lume trăiesc’, a declarat Laurette, pentru Click!.

Laurette

Laurette și-a deschis salon de masaj

Laurette Atindehou a părăsit lumina reflectoarelor și s-a axat pe propria afacere. Vedeta și-a deschis un salon de mesaj. De-a lungul anilor, mulatra a declarat că cel mai mare vis al ei este să-și deschidă propria afacere, și se pare că a reușit. Laurette a făcut un credit de 80.000 de euro pentru a-și deschide afacerea. „Am avut afacerea asta în plan de foarte mult timp , doar că nu am avut banii necesari pentru a-l pune pe picioare. E vorba de aproape 80.000 de euro, și nu am avut banii necesari. A trebuit să fac o linie de credit pentru a-mi putem realiza acest vis.”, a declarat ea, în direct la Antena Stars.

Vedeta a încercat de mai multe ori să-și deschidă propriul business, dar situația financiară nu i-a permis. Ulterior a realizat că fără risc nu poate realiza nimic în viață, așa că a făcut credit la bancă. Această dorință a mulatrei a fost planificată cu ani de zile în urmă. Dar de când vedeta a început o școală în domeniul masajelor terapeutice, bruneta a decis să își deschidă un salon și să pună în practică lecțiile pe care le-a dobândit la cursuri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: