Redactia.ro
Home » Monden » Lavinia Pârva, prima reacția după ce Ștefan Bănică și Irina Fodor au fost surprinși împreună în garaj: „Probabil îi încurcam puțin”

Lavinia Pârva, prima reacția după ce Ștefan Bănică și Irina Fodor au fost surprinși împreună în garaj: „Probabil îi încurcam puțin”

GALERIE FOTO (4) Lavinia Pârva, prima reacția după ce Ștefan Bănică și Irina Fodor au fost surprinși împreună în garaj

Lavinia Pârva, prima reacția după ce Ștefan Bănică și Irina Fodor au fost surprinși împreună în garaj. În urmă cu câteva zile, Ștefan Bănică și Irina Fodor au fost surprinși împreună în casa artistului. Lavinia, soția artistului a avut prima reacție după ce în spațiul public au apărut informații și imagini despre cei doi.

Lavinia Pârva, prima reacția după ce Ștefan Bănică și Irina Fodor au fost surprinși împreună în garaj: „Probabil îi încurcam puțin”

În urmă cu câteva zile, Ștefan Bănică și Irina Fodor au fost surprinși de paparazzi în timp ce se aflau în casa artistului. Imaginile cu cei doi au luat prin surprindere pe toată lumea. Irina și Ștefan ar fi intrat în casă prin garaj, și au petrecut ore bune pentru a pregăti cea mai noua ediție a emisiunii pe care o prezintă. În presă s-a scris că cei doi se aflau singuri în casă, iar Lavinia Pârva era plecată de acasă. Pentru a lămuri situația, Lavinia a transmis un mesaj tranșant pe internet și susține că paparazii i-au fotografiat pe soțul ei și pe colega lui de emisiunea, dar au uitat să o menționeze și pe ea, care se afla în casă la momentul respectiv. „Simt nevoia sa va impartasesc cele intamplate. In ziua in care la noi acasa au sosit colegii lui Stefan de la show-ul de dans printre care si Irina Fodor, eu impreuna cu Stefan i-am intampinat cu mult drag.

“Paparazzi“ au filmat toata scena pentru ca erau la 10 metri de garajul nostru, insa pentru ei eu am fost invizibila. Pentru ei, eu eram inscrisa intr-un studiu de cercetare al teleportarii, am fost teleportata in Palestina ca sa poata scrie in liniste ceva “senzational” si probabil ii incurcam putin. Acesta este adevaratul motiv pentru care eu am primit rolul victimei invizibile in filmul creat de ei. Intrebarea mea este daca mai exista oameni care mai cred in fantasmele ziaristilor!? Sper ca nu!Acestea fiind spuse, fara sa ma straduiesc, am fabulat un text cred eu,muuult mai interesant decat stirea voastra fara nici un fundament…un fel de titlu care sa atraga vezi Doamne atentia si sa para ca este ceva Wowwww…”, a scris Lavinia Pârva pe contul ei de Facebook.

Lavinia Pârva, înfuriată de situația creată

Soția lui Ștefan Bănică a avut o reacție acidă la adresa ziariștilor care au vrut să creeze o situație senzațională, având în vedere că ea se afla acasă. Vedeta este de părere că jurnaliștii au avut nevoie de un subiect senzațional, dar de această dată, nu prea le-au ieșit.

„Nu este, va spun eu. Sunteti plictisitori si fara pic de inspiratie in a crea ceva interesant chiar si dintr-o situatie cat se poate de normala. Nu am nimic personal cu voi! Nu va judec ca oameni! Poate ca sunteti doar niste oameni bunuți si vreti doar sa para ca aveti servici! Eu am sa cobor acum cu picioarele pe pamant, dar voi? Voi cand?”,a mai scris Lavinia Parva, in postarea de pe retelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: