Redactia.ro
Home » Monden » Lavinia Pârva și Ștefan Bănică, detalii inedite despre relația lor: „Nimeni nu deține pe nimeni”

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică, detalii inedite despre relația lor: „Nimeni nu deține pe nimeni”

GALERIE FOTO (5) Lavinia Pârva și Ștefan Bănică, detalii inedite despre relația lor

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică, detalii inedite despre relația lor. Artistul formează un cuplu cu Lavinia Pârva, iar împreună au un băiețel, Alexandru. Cei doi sunt discreți cu viața lor personală, dar recent au oferit primul interviu impreună. Ștefan și Lavinia au vorbit despre relația lor.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică, detalii inedite despre relația lor: „Nimeni nu deține pe nimeni”

Ștefan Bănică este căsătorit cu frumoasa artista Lavinia Pârva. În urmă cu trei ani, au devenit părinții unui băiețel minunat, Alexandru. Cei doi sunt împreună de un deceniu, timp în care au decis să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. De-a lungul celor 10 ani de relație, Lavinia și Ștefan au înfruntat multe comentarii răutăcioase, dar chiar și așa, cei doi au continuat să se iubească. În continuare, artiștii se declarată la fel de îndrăgostiți și gata să pună în practică planurile pe care le au. Artistul a spus că în anii petrecuți alături de Lavinia a avut parte de momente de fericite nemaiîntâlnite. Referitor la relația lor, Ștefan Bănică a declarat că încrederea și libertatea pe care și le acordă unul altuia, sunt secretele unei relații de succes.

„Cred că cel mai important lucru din aceşti aproape 10 ani este faptul că am trecut împreună şi prin bune, și prin rele, iar lucrurile astea întăresc o relaţie. Nu-mi dau seama dacă ne-am schimbat neapărat unul pe celălalt, dar ţinem cont unul de celălalt.

Dacă vrei, mai degrabă ne-a schimbat venirea pe lume a lui Alexandru, care a adus cu el un nou univers, în care trăim toţi trei. Acum 10 ani nu-mi închipuiam că o să trăim în universul lui Alexandru. (zâmbește). Ne facem planuri de viitor, dar, în acelaşi timp, suntem conştienţi că unele dintre ele e posibil să nu fie realizabile, ţinând cont de contextul vremurilor actuale. Relaţia noastră e construită pe încredere şi libertate. Eu merg pe premisa că nimeni nu poate pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deţine pe nimeni. Aşa că ne iubim necondiţionat”, a declarat Ștefan Bănică Jr, pentru VIVA.

Lavinia Pârva, mai îndrăgostită ca niciodată de Ștefan Bănică

Deși sunt de zeci de ani împreună, Lavinia Pârva se declară mai îndrăgostită ca niciodată de tatăl fiului ei. Artista a declarat că s-au schimbat multe lucruri în cuplul lor, dar pe primul loc a rămas înțelegerea. Vedeta se declară o femeie împlinită, având o familie fericită. ”Realizez acum că s-au schimbat multe lucruri, însă eu sunt la fel de îndrăgostită ca în prima zi. Sigur că ne-am maturizat în relaţie, au existat momente mai uşoare, dar şi mai dificile, peste care am trecut împreună. Pe (n.r. ce se bazează relația) înţelegere reciprocă şi comunicare, chiar dacă e greu de crezut că aceste lucruri vor funcţiona tot timpul perfect într-un cuplu. Ideea e că trebuie să te străduieşti să funcţioneze”, a spus Lavinia Pârva.

Ștefan Bănică mai are doi copii, pe Radu Ștefan, din relația cu Camelia Constantinescu și Violeta Maria, din căsnicia cu Andreea Marin. Artistul are o relație specială cu cei doi copii mai mari, iar pandemia de coronavirus l-a determinat pe cântăreț să petreacă mai mult timp cu aceștia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: