Redactia.ro
Home » TV » Unde fac repetiții Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor pentru „Dancing on Ice: Vis în doi”, emisiunea pe care o prezintă împreună la Antena 1

Unde fac repetiții Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor pentru „Dancing on Ice: Vis în doi”, emisiunea pe care o prezintă împreună la Antena 1

GALERIE FOTO (3)

Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, fac “pereche” ca prezentatori la emisiunea ”Dancing on Ice: Vis în doi”, de la Antena 1. Și cum este un show care se desfășoară în direct, vedetele trebuie să fie pregătiți pentru orice situație. Așa că nu este de mirare că Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor fac repetiții pentru live. Surprinzător a fost, însă, locul ales!

Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor fac ce fac și sclipesc în peisajul „înghețat” de la emisiunea care a cucerit acum și publicul român – ”Dancing on Ice: Vis în doi”, de la Antena 1. Sunt cel mai nou cuplu de prezentatori din showbiz, iar secretul unor prestații impecabile ar fi „repetiția”.

Unde fac repetiții Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor pentru „Dancing on Ice: Vis în doi”, emisiunea pe care o prezintă împreună la Antena 1

Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor și-au dat întâlnire pentru câteva repetiții înainte de show-ul ”Dancing on Ice: Vis în doi” chiar acasă la artist!

Irina Fodor a fost cea care a ajuns prima la locația stabilită. La doar câteva minute, și-a făcut apariția și Ștefan Bănică Jr., așa cum au dezvăluit cei de la Cancan.ro. Au fost surprinși cu o zi înainte de emisiunea de sâmbătă, 26 martie.

Cei doi prezentatori au intrat în casa artistului cunoscut drept “regele rock & roll” prin garaj. Iar câteva ore au lucrat și și-au pus la punct intervențiile de pe parcursul show-ului „Dancing on Ice: Vis în doi”, de pe Antena 1. Emisiunea aduce împreună pe gheață echipe formate dintr-o vedetă și un patinator profesionist, care luptă pentru un mare vis.

Așa se face că locuița lui Ștefan Bănică Jr. a devenit locul de repetiții pentru prezentatorii Dancing on Ice. Și se pare că toată munca a dat roade. Aparițiile live ale lui Ștefan Bănică Jr. și ale Irinei Fodor au fost la înălțime, presărate cu umor, dar și emoții în ediția în care a fost eliminate perechea formată din Nicolai Tand și Daniela Niță.

Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor prezintă ”Dancing on Ice: Vis în doi”

Emisiunea ”Dancing on Ice: Vis în doi” a intrat în grila de primăvară a Antenei 1, un show care este difuzat în direct la Tv, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00.

Show-ul urmează formatul britanic al emisiunii concurs „Dancing on Ice”, în care vedetele concurează pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști.

Vedetele autohtone care au fost cooptate la această primă ediție a show-ului ajuns și în România au fost  Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu. Iar Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor sunt cei doi prezentatori.

De asemenea, emisiunea concurs are și un juriu format din perechea de dansatori profesioniști Mihai și Elwira Petre, dar și patinatorii profesioniști Cornel Gheorghe și Simona Pungă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: