Redactia.ro
Home » Monden » Legătura secretă dintre Carmen Tănase şi Al Pacino. Nimeni n-a ştiut. Atracţia a fost ţinută bine ascunsă

Legătura secretă dintre Carmen Tănase şi Al Pacino. Nimeni n-a ştiut. Atracţia a fost ţinută bine ascunsă

Carmen Tănase a interpretat numeroase roluri care au ajuns la inima publicului. Acum a primit o invitație care îi bucură sufletul: să seta alături de idolul ei, nimeni altul decât Al Pacino.

Actrița a fost la Londra pentru a-l întâlni pe star, iar emoțiile au copleşit-o, pentru că a aşteptat asta de o viață.

Starul american a întrebat de ea

Irina Păcurariu, cea care a avut-o invitată în emisiunea sa pe Carmen Tănase, a spus că actrița va merge la Londra pentru a-și întâlni idolul.

Cele mai neașteptate și de dorit momente când ești în fața unei vedete despre care lumea crede că știe tot, e să fii primit în cercul privat al slăbiciunilor personale. Cu actriţa Carmen Tănase momentul de grație a fost atunci când am aflat cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat: a primit o invitație la conferința actorului ei favorit, Al Pacino„, a spus Irina Păcurariu.

Pasiunea actriţei Carmen Tănase pentru scenă este binecunoscută. Cu toate acestea, în tinereţe visa să devină medic veterinar sau zootehnist, „pentru că sunt bolnavă cu animalele”, după cum explică ea. A avut însă şansa de se forma alături de un nume uriaş al teatrului românesc: actriţa Olga Tudorache.

Carmen Tănase, atrasă de Al Pacino

Carmen Tănase a vorbit de mai de mult despre cât de mult îl îndrăgește pe acest actor și la un moment dat chiar a publicat în mediul online un video în care acesta dansa pe stradă. Alături de videoclipul respectiv, cunoscuta actriță a postat și un mesaj – ”nu mai pot de dragul lui”.

Întrebată despre momentele grele din viaţa sa, Carmen Tănase mărturiseşte că de multe ori le-a depăşit cu umor, dar şi că pasiunea de a fi pe scenă rămâne cel mai important lucru din viaţa ei.

„Pe scenă, n-am pierdut niciodată, ba chiar am câştigat. Pe scenă mă simt cel mai bine, mai bine decât acasă. Acasă nu prea am timp să stau şi când am timp, am foarte multă treabă.

Dar pe scenă, deşi am treabă, mă relaxez, mă redescopăr şi aici îmi trec toate durerile. Uit tot când bate gongul. Apoi problemele revin când lumina se stinge. Asta nu s-a schimbat niciodată şi, bineînţeles, relaţia şi dragostea pe care o am pentru fiul meu. Asta nu se va schimba niciodată”, spune Carmen Tănase.

Fană a lui Anthony Quinn

Carmen Tănase a mai vorbit despre actorii ei preferați, iar clasamentul este condus de departe de Anthony Quinn.

Actorul meu preferat din toate timpurile este Anthony Quinn și filmul meu preferat este Zorba, dar și toate filmele în care a jucat el. Nu este doar actorul meu preferat, ci și bărbatul meu preferat. Planeta asta a avut un singur bărbat, Anthony Quinn, și a murit.

După el sunt niște pauze, niște locuri neocupate, după care vine Al Pacino, e foarte deștept și are hazul lui”, spunea Carmen Tănase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: