Redactia.ro
Home » Monden » Leo de la Strehaia rupe tăcerea! Prințul Țiganilor, detalii incendiare despre relația cu jurnalista Ioana Popescu: “M-a făcut dependent”

Leo de la Strehaia rupe tăcerea! Prințul Țiganilor, detalii incendiare despre relația cu jurnalista Ioana Popescu: “M-a făcut dependent”

GALERIE FOTO (3)

Leo de la Strehaia este îndrăgostit nebunește de jurnalista Ioana Popescu! O spune chiar Prințul Țiganilor, care acum are o misiune specială, și anume s-o prezinte pe apariția bombă din viața lui familiei sale.

Showbizul din România a explodat după informația bombă că Leo de la Strehaia este din nou îndrăgostit. Nimeni nu se aștepta ca cel cunoscut drept Prințul Țiganilor, despre care se știe că nu prea are noroc în dragoste, să își mai deschidă sufletul în fața unei femei așa curând, mai ales că încă este căsătorit legal cu Dana Criminala.

Leo de la Strehaia, detalii incendiare despre relația cu jurnalista Ioana Popescu

Fără să stea mult pe gânduri, Leo de la Strehaia a confirmat zvonul că el și jurnalista Ioana Popescu sunt în acest moment împreună. Mai mult, artistul s-a arătat extrem de sincer și chiar a povestit a cunoscut-o pe Ioana Popescu.

Urmează unul dintre cele mai importante momente ale relației dintre Leo de la Strehaia și Ioana Popescu. Prințul Țiganilor a mărturisit chiar că se pregătește s-o prezinte pe Ioana Popescu familiei sale drept iubită oficială.

Și acest fapt pare o misiune cu emoții, dat fiind faptul că Leo a dezvăluit că are ceva temeri legate de reacția mamei sale, cea cunoscută Patroana. Femeia care i-a dat viață și-ar fi dorit pentru fiul ei Leo de la Strehaia o parteneră din comunitatea rromă.

Leo de la Strehaia, îndrăgostit nebunește de jurnalista Ioana Popescu

Însă se pare că Ioana Popescu i-a luat mințile lui Leo. Dovadă în acest sens stă faptul că Prințul Țiganilor chiar ar fi așteptat-o pe jurnalista să se despartă de fostul iubit.

Jurnalista Ioana Popescu este cunoscută în showbiz pentru mai multe relații controversate, fiindea însăși subiect pentru colegii de breaslă de nenumărate ori. Ioana Popescu este cunoscută și ca „jurnalista lui Mutu”, după ce au ieșit la iveală mai multe mesaje fierbinți între cei doi.

Leo de la Strehaia a mărturisit că, deși se știu de mai multă vreme, a așteptat o perioadă până ca sexy-jurnalista să devină ”disponibilă” și astfel să încerce o relație cu ea.

”Pot să vă zic că este o persoană de care îmi place de mult timp. N-am reușit să mă bag până acum pentru că a fost combinată și ea, a fost cu altcineva. Dumnezeu a făcut să ne întâlnim acum, după foarte mulți ani și să cădem de comun acord să ne combinăm, să încercăm să ne facem viața frumoasă unul la altul”, a dezvăluit Prințul Țiganilor.

Leo de la Strehaia se teme de reacția mamei

Cu toate că în noul cuplu bombă al showbizului autohton se pare că toate merg ca pe roate, iar cei doi îndrăgostiți se iubesc nebunește, temerea lui Leo este alta. Prințul Țiganilor nu știe cum va reacționa mama lui când o va cunoaște pe Ioana Popescu.

”A trebuit să-mi găsesc și eu pe cineva să aibă grijă de mine. Acum am o relație cu Ioana Popescu, vă spun și confirm această informație. Este o femeie foarte sexy, foarte frumoasă, poate multora n-o să le placă, dar asta este. E o femeie din showbiz, e o femeie care filmează pentru Kanal D în prezent, la o emisiune. Una peste alta, mi-am luat tot o vedetă. De acum înainte, vlogurile mele vor fi cu Ioana. Bineînțeles, și cu Patroana, cu Olga, soră-mea… Deocamdată nu i-am zis nimic de relație Patroanei, vă rog să nu-i spuneți, pentru că nu știu când o s-o prind în niște toane bune să pot să-i spun. Trebuie să mă înțeleagă și ea, că am nevoie de cineva. Să am pe cineva să mă spele, să mă calce, să facă mâncare. Păi ce fac, am venit la București și sunt singur”, a dezvăluit Leo de la Strehaia în cel mai recent vlog.

Leo de la Strehaia, dependent de Ioana Popescu

Leo de la Strehaia a dezvăluit și că a devenit dependent de Ioana Popescu. Prințul Țiganilor a mărturisit și că are mare încredere în sexy-jurnalistă, despre care dezvăluie știe să-l țină cu picioarele pe pământ, nu minte și nu profită de el.

”E frumos să stau singur? După cine să sufăr, după Anca, după Dana? Viața e frumoasă, poți să-ți găsești pe cineva, să stai cu cine vrei! Eu sunt dependent de pesoana feminină de lângă mine. Când stau cu o persoană, devind dependent de ea, ăsta e defectul meu. În Ioana am mare încredere. Știu că nu minte, o cunosc de foarte mult timp. Până acum eram ca frații”, a mai detaliat Prințul Țiganilor.

Un singur lucru mai trebuie să rezolve Leo de la Strehaia pentru ca relația lui cu Ioana Popescu să fie cât se poate de liniștită și roditoare. Prințul Țiganilor încă e căsătorit, din punct de vedere legal, cu Dana Criminala, nimeni alta decât mama fostei lui iubite, Renata Gheorghe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: