Redactia.ro
Home » Știri » Leo Iorga trimite semne dincolo de moarte! Fiul acestuia a povestit tot

Leo Iorga trimite semne dincolo de moarte! Fiul acestuia a povestit tot

Leo Iorga

Leo Iorga a murit în urmă cu un an, însă familia acestuia este încă îndurerată. Fiul artistului a povestit că tatăl său e trimite semne, dincolo de moarte. 

Leo Iorga trimite semne dincolo de moarte

Leo Iorga a murit în urmă cu un an după o luptă grea cu cancerul pulmonar. Familia lui a fost puternic îndurerată după aflarea veștii, și nici acum, după atâta timp nu au reușit să treacă peste ce s-a întâmplat. Familia s-a reunit la Cimitirul Bellu, unde este îngropat artistul, iar acolo a avut loc o slujbă de comemorare. Fiul regretatului solist, Edy Iorga, a povestit despre semnele pe care tatăl lui le trimite dincolo de moarte.

”Îl visez rar, dar mama îl visează aproape în fiecare seară. Punem însă asta pe seama faptului că vorbește mereu despre el, îi ascultă piesele, e o chestie firească.”, a spus tânărul.

Familia artistului consideră faptul că Leo Iorga apare des în visul lor un semn de dincolo. Mai mult, Edy povestește că a simțit că tatăl său l-a ajutat în momentul în care a fost în mare impas, scrie viva.ro.

”Am avut acum câteva luni un necaz, nu mai aveam bani nici pentru chirie căci, la vreme de pandemie, firma mea de efecte pirotehnice nu produce din lipsă de evenimente. Și mă tot gândeam de unde să fac rost de o sumă cu care să acopăr și utilitățile casei. La un moment dat, m-a sunat fratele meu mai mic, Paul, și m-a întrebat dacă am verificat contul în care tatăl meu primea bani din drepturile de autor. Când am verificat, am găsit în jur de 1.000 de lei, exact suma de care aveam nevoie. M-am uitat spre Cer și am zâmbit. M-a ajutat cu bani, de dincolo de moarte. Cu siguranță, cei dragi ne veghează”, a povestit tânărul.

”L-am strâns de mână. S-a uitat prin mine”

De asemenea, fiul lui Leo Iorga a povestitce s-a întâmplat în ultima zi la spital. Tânăru și-a amintit când l-a strâns de mână pentru ultima dată, înainte de a muri.

”Am intrat în salon, tata s-a uitat la mine de parcă nu mă văzuse în viața lui, parcă vedea prin mine. L-am strâns de mână, dar nu mai avea forță. Apoi, după două minute, brusc, și-a dat seama cine sunt. Timp de 9 ani a luptat pentru viața lui, obosise. Prea multe tratamente dureroase, am asistat la durerea lui.”, a povestit acesta.

Leo Iorga s-a luptat cu cancerul 9 ani

Leo Iorga a murit pe 2 noiembrie 2019. Artistul s-a luptat timp de nouă ani cu un cancer pulmonar care l-a secătuit. Slujba de înmormântare a fost oficiată de Dan Bădulescu, acum preot, și fost chitarist ”Roșu și Negru”.

Membrii trupei Compact, Costi Sandu (Iris), actorul Flavius Crișan, Vladi Ordean, Coco Tinca și Camarașan au venit să își ia rămas-bun de la Leo Iorga. La biserică au fost și compozitorul Mihai Alexandru, Edi Petroșel, Teo Boar, Silvia Dumitrescu și Connect-R.

Ultimul său concert a fost pe 20 septembrie 2019. Leo Iorga a sfidat boala din scaunul cu rotile în care l-a condamnat ultima operație. A avut curajul să părăsească rezerva de spital pentru a cânta în memoria lui Teo Peter.

Loading...