Redactia.ro
Home » Știri » Leo Messi, încredere deplină într-o româncă. Cine este femeia care îi gestionează întregul imperiu imobiliar

Leo Messi, încredere deplină într-o româncă. Cine este femeia care îi gestionează întregul imperiu imobiliar

GALERIE FOTO (3) lionel messi

Andrada Manta este o româncă de succes care și-a construit o carieră impresionantă în industria imobiliară de lux din Spania. Stabilită de peste 12 ani în Barcelona, ea este unul dintre oamenii de încredere ai lui Lionel Messi, pentru care gestionează imperiul imobiliar. Cu vânzări de peste 530 de milioane de euro, Andrada a ajuns să colaboreze cu nume mari din fotbal și lumea muzicală, cum ar fi Ronnie Wood de la Rolling Stones, dovedind că determinarea și perseverența pot transforma visurile în realitate.

Un început modest, dar ambițios

Andrada a plecat din România în urmă cu mai bine de un deceniu, alăturându-se sutelor de mii de români care au ales să-și construiască un viitor în străinătate. Drumul ei nu a fost unul ușor, însă ambiția a împins-o să treacă peste obstacolele întâlnite. La început, a avut slujbe modeste, lucrând în campinguri și baruri pentru a se întreține. Însă, visul de a reuși nu a dispărut niciodată, iar în timp, Andrada a făcut trecerea în domeniul imobiliar, unde a început să își construiască o carieră de succes.

Astăzi, Andrada Manta este cunoscută drept expertă în tranzacțiile de reședințe și hoteluri de lux în Barcelona, iar printre clienții săi se numără personalități de renume internațional. A colaborat de-a lungul timpului cu mulți fotbaliști celebri, dar și cu artiști de top, oferindu-le servicii personalizate pentru achiziționarea de proprietăți de milioane de euro.

Lionel Messi, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, i-a încredințat Andradei Manta gestionarea afacerilor sale imobiliare din Spania. Cei doi colaborează de mai bine de 12 ani, timp în care Andrada a fost responsabilă pentru achiziționarea de apartamente și hoteluri pentru celebrul fotbalist. Primul lor proiect comun a fost un apartament în Barcelona, iar de atunci, românca a continuat să se ocupe de numeroasele investiții imobiliare ale lui Messi în Spania.

„Leo Messi este unul dintre clienţii cu care am lucrat şi lucrez de peste 10-12 ani. Am vândut primul apartament în Barcelona şi îi achiziţionez toate hotelurile în Spania şi multe altele”, a spus Andrada pentru Observator Antena 1. Relația profesională s-a dezvoltat pe baza încrederii și a seriozității, Messi având încredere totală în abilitățile Andradei de a-i gestiona imperiul imobiliar.

Pe lângă Messi, Andrada Manta a colaborat și cu alte personalități din lumea sportului și a divertismentului, printre care Ronnie Wood de la Rolling Stones. „Ronnie este un om foarte modest pe care îl apreciez foarte mult. Am lucrat și cu restul trupei, dar el îmi este foarte drag”, a mai spus românca.

Succesul în piața imobiliară de lux

Cariera Andradei Manta în domeniul imobiliar nu a fost doar despre noroc, ci și despre muncă asiduă și dorința de a excela. De la primul său milion câștigat înainte de vârsta de 30 de ani, până la tranzacțiile de milioane de euro, ea a demonstrat că poate anticipa cerințele pieței și se poate adapta rapid la tendințele în schimbare. Până în prezent, vânzările realizate de ea depășesc 530 de milioane de euro, incluzând atât reședințe private, cât și proiecte mari de dezvoltare, precum hoteluri de lux.

Descrierea de pe site-ul ei reflectă încrederea în propriile forțe și motivația care au condus-o la succes: „Un alt om foarte modest pe care eu îl apreciez foarte mult este Ronnie de la Rolling Stones, am lucrat şi cu restul trupei, dar el îmi este foarte drag”, a mai adăugat aceata.

„Cele mai mândre momente ale mele ca antreprenor sunt că am făcut primul milion înainte de 30 de ani! Am vândut, construit, proiectat și gestionat, unele dintre cele mai bune apartamente și dezvoltări de lux din întreaga țară, fiind mereu cu un pas înaintea tendințelor și cererii pieței”, este descrierea pe care și-o face Andrada Manta.

Povestea Andradei Manta este un exemplu de succes pentru cei peste 629.000 de români care locuiesc în Spania, conform datelor Institutului Național de Statistică spaniol. Comunitatea românească este una activă și bine integrată, jucând un rol important în economia țării. Ambasada României în Spania subliniază contribuția semnificativă a românilor la dezvoltarea economică și la consolidarea relațiilor bilaterale dintre cele două țări.

Lionel Messi, un gigant în lumea sportului și a afacerilor

Pe lângă realizările sale sportive, Lionel Messi este cunoscut și pentru investițiile sale inteligente. Cu o avere estimată la aproape un miliard de dolari, el ocupă locul doi în clasamentul celor mai bine plătiți sportivi ai anului 2024, conform Forbes. Veniturile sale sunt compuse din salariul de 55 de milioane de euro pe an, obținut de la Inter Miami, și din alte 69 de milioane de euro din contracte de marketing. Pe primul loc în acest clasament se află rivalul său de lungă durată, Cristiano Ronaldo, iar pe locul trei, Neymar.

Andrada Manta se ghidează după motto-ul celebrei creatoare de modă Coco Chanel: „Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii întotdeauna diferit”. Acest principiu pare să o fi ajutat să se distingă în piața competitivă a imobiliarelor de lux, oferindu-i un avantaj în relațiile cu clienții de top. Perseverența, capacitatea de a se reinventa și atenția la detalii au transformat-o pe Andrada într-un partener de încredere pentru unii dintre cei mai faimoși oameni din lume.

În concluzie, povestea Andradei Manta demonstrează că, indiferent de unde începi, ambiția și munca grea pot deschide uși către oportunități incredibile. Reușind să gestioneze imperiul imobiliar al lui Lionel Messi și să încheie tranzacții de sute de milioane de euro, ea reprezintă un exemplu de succes pentru românii care își doresc să își construiască un viitor peste hotare.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: