Redactia.ro
Home » Monden » Leon, fiul lui Kamara, va fi operat pentru a opta oară: ”Altfel se strâmbă oasele”

Leon, fiul lui Kamara, va fi operat pentru a opta oară: ”Altfel se strâmbă oasele”

Fiul lui Kamara, operat pentru a opta oară

Leon, fiul lui Kamara, urmează să facă a opta operație. Micuțul va fi supus unei noi intervenții în luna septembrie, după ce mai mulți artiși s-au mobilizat și au strâns fondurile necesare.

Leon, fiul lui Kamara, va fi operat pentru a opta oară: ”Altfel se strâmbă oasele”

Fiul lui Kamara suferă încă de la naștere de tetrapareză spastică. Leon are nevoie de operații, la opt luni, pentru a nu i se strâmba oasele, după cum mărturisește chiar tatăl său. În curând, Leon va fi supus celei de-a opta intervenții.

”O să facem o operație în septembrie. Am făcut și un turneu al artiștilor, unde au participat foarte multe vedete, s-au mobilizat toți. Am reușit sa adunăm pentru operația din septembrie, însă sunt operații care se repetă la 8 luni. Leon a trecut prin 7 operații și vor mai urma. El la fiecare puseu de creștere trebuie să fie operat, că altfel se strâmbă oasele. Când era mai mic nu părea să fie atât de spastic, dar ușor crescând am văzut că nu mai poate să țină mâna dreaptă pentru că oasele creșteau și mușchii rămâneau scurți”, a spus Kamara la Antena Stars, scrie Spynews.

Operația trebuia făcută în luna mai

Ce-a de a opta operație trebuia făcută în luna mai, de fapt, dar a fost amânată pentru luna septembrie, din cauza pandemiei.

”Acum a fost să fie așa și din cauza pandemiei, trebuia să facem operația în mai, plus că trebuia să vină doctorul în România și a venit în mai și am fost în Timișoara unde l-a evaluat. L-a recunoscut Leon imediat când l-a văzut”, a mai spus Kamara la Star Matinal.

În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Redacția.ro, Kamara spunea despre amânarea operației fiului lui.

Nu știu dacă se va întâmpla în luna mai, atunci va veni doctorul Lazarov la Timișoara și va trebui să îl evalueze atunci. În funcție de evaluare vom ști când anume va fi intervenția, probabil în luna iunie sau luna iulie, dar nu cred că va fi în mai”, ne-a mai spus Kamara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: