Redactia.ro
Home » Monden » Leonard Doroftei este un tată mândru! Cât de frumoasă s-a făcut fiica lui, Vanessa: „Așa înțeleg că am…”

Leonard Doroftei este un tată mândru! Cât de frumoasă s-a făcut fiica lui, Vanessa: „Așa înțeleg că am…”

GALERIE FOTO (7) Leonard Doroftei

Leonard Doroftei are o carieră de succes, iar în ceea ce privește familia este la fel de împlinit. Campionul se poate lăuda cu o familie minunată, are trei copii care îi aduc numai bucurii. Nu de puține ori acesta postează imagini cu întreaga familie pentru a le arăta tuturor cele trei minuni.

Cum arată cei trei copii a lui Doroftei

La cei 48 de ani Leonard Doroftei se împarte între rolul de părinte, antrenor și cel de proprietar de pub. Cele mai mari satisfacții i le aduce familia, cei trei copii încep să-și croiască propriul drum, iar relația cu soția, Monica este una înfloritoare.

În urmă cu câteva zile Leonard a postat o imagine pe facebook-ul lui cu cei trei copii, alături de imagine acesta a adăugat și o descriere „Așa înțeleg că am o vârstă”. Sportivul se simte nostalgic când se uită la cei trei copii. Cei doi băieți Adrian și Alexandru, l-au depăsit deja la înălțime, iar frumusețea mezinei, Vanessa este greu de egalat. Doroftei se uită mereu cu admirație la ei, spunând deseori că ”Ei sunt bogăţia mea”.

Familia lui Doroftei s-a mutat în Canada

Ei au stat prima data în Canada timp de 8 ani. De altfel, toți membrii familiei au cetățenie canadiană. După ce autoritățile din Ploiești i-au mutat pubul din centru orașului, sportivul a decis să plece din nou în Canada. Înainte de pandemie Doroftei avea o viață foarte active, se ducea des la sală, se întâlnea cu prietenii, dar o data cu noile măsuri a trebuit să renunțe la micile plăceri.

”Am găsit sală de sport a unui român și mi-am umplut timpul. E o sală mare de sport, veneau foarte mulți oameni. Chiar și Lucian Bute venea din când în când, are un program cu niște copii”.

Leonard Dorin Doroftei a fost campion mondial WBA la categoria semiușoară (61,9 kg) între 5 ianuarie 2002 și 24 octombrie 2003. El și-a încheiat cariera cu 24 de meciuri la profesioniști (8 KO), 22 de victorii, o remiză și o înfrângere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: