Redactia.ro
Home » Monden » Leonardo DiCaprio și-a cumpărat o nouă casă! Iată cum arată locuința în valoare de 7.1 milioane de dolari

Leonardo DiCaprio și-a cumpărat o nouă casă! Iată cum arată locuința în valoare de 7.1 milioane de dolari

GALERIE FOTO (8)

Leonardo DiCaprio s-a plictisit de vechea s-a locuință așa că a ales să investească parte din averea sa într-o nouă casă luxoasă! Iată cum arată vila de milioane a actorului!

Leonardo DiCaprio și-a cumpărat o nouă casă! Iată cum arată locuința în valoare de 7.1 milioane de dolari

Lui Leonardo DiCaprio i- plăcut dintotdeauna să trăiască la nivel înalt, cu lux și opulență, astfel că, celebrul actor nu a stat mult pe gânduri și tocmai și-a achiziționat o nouă locuință de lux, pentru care a plătit nu mai puțin de 7.1 milioane de dolari.

De curând, actorul s-a mutat în noua lui prorprietate, și se pare că nu este una oarecare, pentru că acesta a plătit exorbitanta sumă de 7.1 milioane de dolari pentru a o deține. Este o casă în stil colonial spaniol care datează din anul 1928.

Leonardo DiCaprio și-a cumpărat o nouă casă! Iată cum arată locuința în valoare de 7.1 milioane de dolari

Printre foștii proprietari se numără și alte celebrități, cum ar fi Gwen Stefani sau Robert Pattinson. Casa se situează în Los Feliz, California și dispune de 4 dormitoare și o curte extrem de spațioasă, care măsoară aproximativ 500 de metri pătrați.

Intrarea se face pe niște porți impresionante. Urmează apoi o alee lungă ce duce până la casă. Ușa de la intrare este cea originală a casei, sculptată de mână, bineînțeles recondiționată. Toate camerele au fost decorate de Peter Gurski, designerul de interior ce și-a pus amprenta asupra platoului de filmare pentru serialul Will & Grace. De asemenea, casa mai dispune de o zonă de divertisment, piscină, terasă pentru luat masa și priveliști spectaculoase.

Leonardo DiCaprio, scrisoare deschisă către Joe Biden

Celebru pe marele ecran, Leonardo DiCaprio este unul din cei mai vocali activiști de mediu. Conform presei de peste ocean, Leonardo DiCaprio i-a trimis o scrisoare deschisă președintelui american Joe Biden despre schimbările climatice. Actorul a fost vocal de-a lungul carierei sale cu privire la problemele legate de schimbările climatice.

Președintele Biden a întors SUA către Acordul de la Paris, un pact internațional hotărât să combată criza climatică. În 2017, Donald Trump a retras America din acord, iar efectele acestei decizii aveau să genereze adevărate conflicte între America și celelalte state semnatare. Imediat după instaurare, celebrul actor american și activist de mediu, Leonardo DiCaprio i-a trimis o scrisoare deschisă. DiCaprio a trimis scrisoarea către președintele Biden, semnată de personalități din industria divertismentului, climatului și științei.

”Este momentul să ne confruntăm cu # ClimaCriza este acum. Astăzi mă alătur liderilor mondiali din afaceri, guvern, muncă și mișcarea ecologistă. Solicităm președintelui JoeBiden să fie liderul climatic de care avem nevoie și pe care știința îl cere”, scria Loenardo DiCaprio pe contul său de Twitter.

Mai mult, Leonardo DiCaprio a fost vocal de-a lungul carierei sale cu privire la problemele legate de schimbările climatice. A înființat o fundație în 1998 cu scopul de a „proteja ultimele locuri sălbatice ale lumii”. În 2019, DiCaprio a întâlnit-o pe activista adolescentă a schimbărilor climatice Greta Thunberg, numind-o „liderul timpurilor noastre”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: