Redactia.ro
Home » Monden » Lia Bugnar nu l-a dat uitării pe Anghel Damian, chiar dacă a părăsit-o pentru Theo Rose. Ce mesaj i-a transmis în văzul lumii: ”Ești perfect”

Lia Bugnar nu l-a dat uitării pe Anghel Damian, chiar dacă a părăsit-o pentru Theo Rose. Ce mesaj i-a transmis în văzul lumii: ”Ești perfect”

GALERIE FOTO (2)

Dovaada clară că Lia Bugnar și Anghel Damian nu-și poartă ranchiună! Cei doi continuă să-și vorbească, chiar dacă actorul a decis să formeze un cuplu cu Theo Rose. Ce mesaj i-a transmis Lia lui Anghel, în văzul lumii?!

Lia Bugnar nu l-a dat uitării pe Anghel Damian

Anghel Damian a postat, de curând, un mesaj profund pe pagina lui de Instagram, care are legătură cu prezența lui la Sarajevo, din data de 15 august, pentru premiera filmului ”Oameni de treabă”.

”Fotografia asta a fost făcută după 15 ore de plimbat prin aeroporturi, zboruri anulate, îmbarcări respinse și aproximativ 7 ore de somn cumulate din ultimele 50. Când în sfârșit am ajuns la Sarajevo, m-au luat pe sus și m-au dus la ședința foto dinaintea premierei filmului @oamenidetreaba. Protocolul de premieră te obligă să semnezi portretul la ceremonie – un fel de automângâiere narcisiacă – și el să rămână expus până a doua zi, când va fi înlocuit de alt portret: un alt actor, din urmatorul film în premieră. O metaforă sublimă pentru viață și profesie. Azi ești în ramă, mâine ești scos de acolo și poate peste un timp ești pus din nou, numai ca să fii dat jos ceva mai târziu.

Cel mai important în tot procesul ăsta e să rămâi tu, să știi exact cât ești și cine ești și să înțelegi că atât cel din ramă, cât și cel dat jos sunt o ficțiune. După care să încerci să te bucuri de tine, de oameni (de treabă) și de lucrurile pe care le-ai făcut și care rămân ca o mică mărturie a existenței. Filmul din care fac parte ne vorbește și despre asta și sper că atunci când va apărea în cinema să își găsească publicul pe care îl merită. Până atunci, ne mai înrămăm și dezrămăm de câteva ori, parcurgem acest ciclu al unei realități inventate”, este mesajul pe care Anghel Damian l-a scris pe Instagram.

Ce mesaj i-a transmis Lia Bugnar lui Anghel Damian

Lia Bugnar se pare că nu are nicio supărare față de fostul ei partener de viață, cu care a fost împreună timp de nouă ani. Aceasta a ținut să-l felicite pe Anghel Damian pentru reușita lui și să-i transmită un mesaj frumos. Bineînțeles, cu care le-a dat de gândit multora. ”Ești perfect și cu ramă și fără. Defectul pozelor e că surprind doar exteriorul, noroc cu privirea care lasă un pic din frumusețea dinlăuntru să se vadă. Bravo, să tot faci și să te bucuri!”, este mesajul pe care Lia Bugnar i l-a transmis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: