Redactia.ro
Home » Știri » Liderul nord-coreean, în comă? Un fost diplomat spune adevărul despre starea lui sănătate

Liderul nord-coreean, în comă? Un fost diplomat spune adevărul despre starea lui sănătate

Liderul nord-coreean, în comă_

Liderul nord coreean, Kim Jong-un ar avea probleme de sănătate, motiv pentru care s-ar afla în comă. Un fost ajutor al fostului președintelui Kim Dae-Jung a făcut declarațiile care a șocat o lume întreagă.

Liderul nord-coreean, în comă? Un fost diplomat spune adevărul despre starea lui sănătate

Conform fostului diplomar Chang Song-Min, președintele nord corean Kim Jong-Un ar fi în comă. Fostul șef al biroului de monitorizare a afacerilor de stat în mandatul fostului președinte sud-coreea, a precizat că liderul de la Phenian se află în stare gravă la spital.

Acesta a insista că sora liderului de la Phenian nu va deveni succesorul acestuia, deși acesta i-a delegat o mare parte a puterii. Potrivit Mediafax, agenția de spionaj din Seul i-a informat pe parlamentari într-o ședință cu ușile închise, cu privire la un nou sistem de guvernare pe care liderul comunist pare să îl fi creat.

Astfel, el împarte autoritatea și responsabilitate cu câțiva dintre oamenii săi de încredere, dar se pare că această schimbare nu este legată de nicio problemă majoră de sănătate.

Liderul de la Phenian este în comă?

Chand a scris pe rețelele de socializare că niciun lider din Coreea de Nord nu va ceda vreuna dintre atribuțiile sale unei alte persoane, decât dacă se află în stare gravă. De asemenea, și-a schimbat afirmația susținând că președintele nord-coreean este imobilizat la pat și nu poate conduce.

Chan a declarat că are aceste informații de la o sursă din China și că toate imaginile publicate de Coreea de Nord în ultimele luni au fost false. „Este în comă, dar viața lui nu s-a încheiat. Nu s-a format o structură de succesiune completă, astfel încât Kim Yo-jong este scoasă din plan, deoarece vidul nu poate fi menținut pentru o perioadă îndelungată„, a spus Chang.

Kim Jong-Un, în vârstă de 34 de ani este fiul lui Kim Jong-Il, fostul președinte al Coreei de Nord. Acesta a devenit lider suprem în anul 2011, după încheierea perioadei de doliu național decretat în urma morții tatălui său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: