Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble a fost la un pas să-și piardă sora: ”S-au rugat mult pentru mine”

Lidia Buble a fost la un pas să-și piardă sora: ”S-au rugat mult pentru mine”

GALERIE FOTO (9) Lidia Bibla a fost la un pas să-și piardă sora

Lidia Bibla a fost la un pas  să-și piardă sora. Blondina este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar în ultimele săptămâni, telespectatorii au avut ocazia de a o urmări la Asia Express, alături de sora sa, Estera. Cu toate astea, puțină lume știe că sora cea mică a acestora, Lora, a fost la un pas de moarte.

Lidia Bibla a fost la un pas să-și piardă sora. ”S-au rugat mult pentru mine”

Lidia Bibla a fost la un pas de să-și piardă sora. Se știe deja că Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar ani la rând a lansat piese care au ajuns în trending pe Youtube. Artista are 10 frați, dintre care patru surori minunate. Vedeta a ales să meargă cu sora sa mai mare, Estera, în emisiunea Asia Express. Recent, s-a aflat că sora cea mică a artistei, Lorena, a fost la un pas de moarte.

Tânăra a dezvăluit că doctorii i-au spus mamei sale să facă avort. “Mami a încercat să mai aibă încă doi copii înaintea mea, dar a pierdut acele două sarcini. De asta e diferenţă mai mare de vârstă intre mine şi Diana. Medicul i-a spus: Doamnă Buble, dacă păstraţi sarcina, o să muriţi ori dumneavoastră, ori copilul. Eu trebuia să ies oricum cu un handicap. “Copilul va avea o viaţă chinuită, dumneavoastră la fel, faceţi avort”, a mai spus medicul, dar mami a refuzat. Chiar putea să moară la naştere, dar a ales să mă păstreze. S-au rugat foarte mult pentru mine. Eram neagră la faţă, înghiţisem lichid, aveam cordonul înfăşurat de 3, 4 ori în jurul gâtului. Am fost foarte sănătoasă. Nu am niciun handicap”, a spus Lorena Buble în mediul online.

Cu ce se ocupă frații Lidiei Buble

Artista și-a petrecut copilăria modest, în Deva, alături de zece frați ai ei. Lidia a devenit cunoscută la vârsta de 21 de ani, iar până să ajungă solistă, a avut diferite job-uri, fiind și bonă pentru șase copii. „Am avut grijă de 5 copii în Deva. Iar când am venit în Bucureşti, am avut grijă şi de o fetiţă, trebuia să mă întreţin cumva. Acum sunt manager de vânzări auto, dar şi cânt. Fac asta de la 4 ani şi am cântat prima dată în corul de copii, apoi în corul bisericii de juniori şi de adulţi. Asta mi-am dorit să fac în viaţă”, după cum declara Lidia în urmă cu ceva timp.

Lidia Buble este fată de preot, are zece frați, iar familia sa este compusă din mulți cântăreți. Blondina este cel de-al patrulea copil al familiei Buble. „Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, a declaratpentru Click, Lidia Buble.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: