Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble a făcut Revelionul cu Viorel Cataramă? Fotografia intimă pe care au făcut-o

Lidia Buble a făcut Revelionul cu Viorel Cataramă? Fotografia intimă pe care au făcut-o

GALERIE FOTO (2)

Lidia Buble a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete din România după ce a încheiat relația cu Răzvan Simion. Artista a intrat în atenția publică după ce a apărut la brațul mai multor bărbați cunoscuți din showbizul românesc, dar nimic nu s-a oficializat. 

Lidia Buble a făcut Revelionul cu Viorel Cataramă?

Cântăreața a stârnit din nou controverse cu ultima sa apariție în spațiul public. Lidia Buble a ales să se distreze anul acesta în seara de Revelion, după ce toate concertele i-au fost anulate. Artista a șocat cu singura poză pe care a făcut-o în noaptea dintre ani. Lidia s-a fotografiat în brațele unui celebru milionar, chiar în fața soției acestuia. Milionarul este chiar Viorel Cataramă.

Lidia Buble pare să se distreze de minune la brațele lui Viorel Cataramă, dansează împreună și chiar se simt minunat unul în compania celuilalt.

„Am și eu o singură poză de la Revelion”, a scris Lidia Buble în dreptul pozei.

Lidia Buble, despre presupusa relație cu Ensar Duman

Lidia Buble a petrecut câteva zile de neuitat, în decemrbie, în Zanzibar, acolo unde era și omul de afaceri Ensar Duman. Mai mult, cei doi s-au fotografiat în același loc în care au ales săse relaxeze departe de responsabilitățile din România. Fanii i-au cerut explicații artistei, astfel încât a ținut să explice pe InstaStory care este întreaga situație și de ce nu a mai fost atât de activă.

,,M-ați tot întrebat de ce nu mai sunt atât de activă pe InstaStory. Sunt atât de obosită, că mă si bâlbâi, mi-e și foame, mă rog. Toate stările adunate la un loc. M-am mutat și a trebuit să îmi duc toate lucrurile dintr-un apartament în altul. Sunt cu toată casa, momentan, în cutii și saci, dar vreau să vă prezint casa când este drăguț aranjată, exact așa cum meritați voi să fiți primiți la mine în căsuță. Deci, stați liniștiți că sunt foarte bine și vă mulțumesc pentru toată grija voastră”, dezvăluia ea într-un filmuleț publicat pe Instagram Stories, semn că nici vorbă de un alt partener în viața artistei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: