Redactia.ro
Home » Știri » Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe internet. Care este motivul

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe internet. Care este motivul

GALERIE FOTO (4)

Lidia Buble și-a luat prin surpindere fanii și a început să plângă pe rețelele de socializare. Artista le-a mărturisit fanilor care a fost motivul și cine a adus-o în acest stadiu.

 

Lidia Buble, în lacrimi pe internet

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. După controversata despărțire de Răzvan Simion, fanii și-au concentrat și mai mult atenția pe cântăreață. Vedeta le povestește tot fanilor și împarte cu ei cele mai importante momente din viața sa, pe rețelele de socializare. Numărul admiratorilor de pe rețelele de socializare este o dovadă a faptului că artista este extrem de apreciată și că are o comunitate devotată pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat imediat și au răspuns când au văzut-o pe artistă în lacrimi.

„Uite ce mi-ai făcut, Lori. Ți-am citit poezia scrisă de tine toată și asta este reacția. Sunt cea mai mândră că ești sora mea. Ești un geniu, efectiv. Te iubesc!”, a scris Lidia Buble pe Instagram.

Lidia a plâns de fericire după ce sora ei a postat pe rețeaua de socializare o poezie emoționantă, care are un mesaj profund. Artista își iubește mult familia numeroasă și îi laudă cu fiecare ocazie. Lidia Buble nu a făcut excepție nici de această dată. Însă, de data aceasta, sentimentele au copleșit-o pe artistă și a rămas fără cuvinte.

Relația cu frații este una extrem de apropiată. Deși artista stă departe de ei mare parte din timp, face tot posibilul ca distanța să nu se simtă și ține constant legătura cu cei de acasă.

Perioada pandemiei a fost una foarte grea pentru artistă, aceasta fiind nevoită să stea departe de cei dragi. Artista și-a revăzut recent surorile care au vizitat-o la București și alături de care a petrecut câteva zile.

 

Lidia Buble, criticată de fani

Lidia Buble a fost mereu ținta criticilor, din cauza formei nasului. Vedeta a răbufnit, de această dată, și le-a răspuns fanilor. Lidia a trecut printr-o mulțime de schimbări din punct de vedere fizic. Artsa a slăbit câteva kilograme, și-a schimbat și look-ul de câteva ori. Mai mult, vedeta a adoptat și un stil vestimentar mai sexy, dar nu a vrut să schimbe un detaliu la ea, și anume forma nasului.

Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare pe Lidia Buble i-au reproșat, de-a lungul timpului, că nu are un nas tocmai frumos și că ar putea să facă ceva pentru a rezolva această problemă. Artista refuză, cu toate acestea, să apeleze la medicul estetician. Astfel , aceasta a afirmat că nu există motive serioase care să o determine să facă acest lucru.

Artista a postat recent pe Instagram o fotografie și a stârnit o mulțime de controverse. Deși mulți sunt cei care o apreciază pe artistă pentru felul în care arată, mulți sunt și cei care au criticat-o. Lidia Buble nu a ezitat și le-a dat replica.

„Cât timp îmi mai analizați voi nasul ăsta sexy…eu mă duc să mai fac un HIT și poate niște cumpărături.”, a scris Lidia Buble pe rețeaua de socializare.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: