Redactia.ro
Home » Știri » Lidia Buble, cele mai grele momente din viața ei înainte să devină vedetă. A lucrat inclusiv într-un cimitir

Lidia Buble, cele mai grele momente din viața ei înainte să devină vedetă. A lucrat inclusiv într-un cimitir

Cum și-a câștigat Lidia Buble primii bani:

Lidia Buble a vorbit despre unele dintre cele mai grele momente din viața ei, care nu a fost tocmai ușoară până să devină cine e astăzi: una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista a lucrat pe vremuri inclusiv într-un cimitir, împreună cu tatăl ei.

Lidia Buble, cele mai grele momente din viața ei înainte să devină vedetă: „Am pornit dintr-un cimitir și-am ajuns pe cele mai mari scene de la noi din țară”

Sinceră, asumată, fără ocolișuri, Lidia Buble a vorbit despre viața ei în podcastul lui Damian Drăghici. Mai exact, despre acele momente de cumpănă care au ajutat-o să devină și mai puternică.

Lidia Buble: „Uite, unul dintre cele mai grele momente din viața mea a fost exact momentul când eu am ajuns în București, cu fix 40 de lei în buzunar, și îmi era atât de rușine să pun mâna pe telefon, să îl sun pe tati și să îi zic: Tati, dă-mi bani de chirie pentru luna asta!”.

„Viața din București e foarte scumpă în comparație cu viața de acasă, din Deva. M-am trezit efectiv singură, într-un oraș atât de mare, fără prieteni, fără nimeni”.

Până la 18 ani, a cântat în corul bisericii. Când era foarte mică, își dorea, mai în glumă, mai în serios, să devină „musafir”. Ulterior, a dobândit veleități de hairstylist, dar primul ei job în Capitală a fost cel de bonă, după care a lucrat pentru o companie auto ca manager de vânzări. Au fost foarte multe luni la rând când Lidia Buble rămânea fără bani de mâncare. Tocmai de aceea, apela la mici trucuri „nevinovate”, le considera ea la acea vreme, prin care să mai scutească niște lei.

„Mergeam prin supermarket-uri și știi că sunt acei biscuiți vărsați, în cutii, treceam pe acolo și mâncam câte un biscuite, doi, de foame, aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă. Nu mai aveam bani nici pentru metrou, nici pentru RATB, treceam pe sub bara aia de la metrou, toate nebuniile le-am făcut și ăla a fost unul dintre cele mai grele momente din viața mea”.

„Până să devin artistă, eu am avut mai multe job-uri. Am pornit dintr-un cimitir și-am ajuns pe cele mai mari scene de la noi din țară (…) N-am visat niciodată asta. De la sapă, din cimitir, de la roaba pe care o căram pe acolo împreună cu tatăl meu…”.

„Primeam 1 milion pe zi (100 lei -n.r.), eram independentă, aveam bănuții mei. Apoi am fost femeie de serviciu la tipografie. Toată vara nu mă duceam cu fetele în oraș și la agățat de băieți, că oricum n-ar fi vrut nimeni să o agațe pe aia care a lucrat în cimitir, pocăita care a lucrat în cimitir. Apoi am fost tot un soi de femeie de serviciu la o cafenea în mall-ul din Deva, apoi am lucrat la un solar, un salon de bronzat”.

În studioul lui Adi Sînă, a mers împreună cu o prietenă care își dorea să ajungă cântăreață. Atât că ei i s-a schimbat, de fapt, viața, din acel moment, nu prietenei ei.

„Cred că muzica m-a ales pe mine”, a mai spus cântăreața în același podcast. „80% din cariera mea i-o datorez lui Adi Sînă. El m-a descoperit din greșeală”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: