Redactia.ro
Home » Știri » Lidia Buble, hărțuită de poliţistul căruia i-a dat mită pentru a nu fi testată cu etilotestul. Au ieșit la iveală stenogramele conversației

Lidia Buble, hărțuită de poliţistul căruia i-a dat mită pentru a nu fi testată cu etilotestul. Au ieșit la iveală stenogramele conversației

Au ieșit la iveală stenogramele conversației pe care Lidia Buble le-a avut cu agentul de poliție și cu prietenul Dragoș Ștefan Presură, supravegheat de DIICOT, cu care a vorbit la telefon în timp ce se pregătea să dea mită oamenilor legii.

Și din convorbiri, iese la iveală faptul că fosta iubită a lui Răzvan Simion ar fi fost hărțuită. Din stenograme reiese și faptul că polițistul căruia Lidia Buble i-a oferit ar fi încercat să îi facă avansuri cântăreței, potrivit Gandul.

Lidia Buble, hărțuită de poliţistul căruia i-a dat mită. Au ieșit la iveală stenogramele

Lidia Buble: Vai, vine poliţia. Leşin!

Dragoş Ştefan Presură: Nu cred!

Lidia Buble: Da, da, da …

Dragoş Ştefan Presură: La tine?

Lidia Buble: Da, da, da… la semafor

Pe fundal, se aude şi vocea poliţistului:

Poliţist rutier: Sărut mâinile!

Lidia Buble: Bună!

Poliţist rutier: De la Brigada Rutieră vă deranjăm! Permis, buletin, talon, vă rog!

Lidia Buble: Nu am nimic. Am fost doar să iau apă şi mă întorc acasă.

Poliţist rutier: Sigur?

Lidia Buble: Da! (râde) Ăăă…te sun eu imediat? (către Dragoş Ştefan Presură)

Dragoş Ştefan Presură: Da, te rog!

Lidia Buble: Hai, te pup!

Lidia Buble: „Ce să facem acum domnişoară Lidia?”

După doar câteva minute, la ora 02.55, Lidia l-a sunat din nou pe Presură. În acel moment, se ducea acasă pentru a lua bani cash, ca să dea mită poliţiştilor.

Nu negociase încă suma, așadar s-a cosultat cu Presură privind banii pentru agenți.

Lidia Buble: Băi, nici nu-ţi vine să crezi dacă îţi zic! Doamne, ce idiot! Deci fii atent! Doamne fereşte! Asta pe lângă faptul că…

Dragoş Ştefan Presură: Nu, zic aşa: Sta, stai, stai…Zi-mi aşa

Lidia Buble: Nu, vine după mine până acasă să iau cardul să-i dau bani, dacă-ţi vine să crezi

Dragoş Ştefan Presură: Cum îl cheamă?

Lidia Buble: Nu ştiu cum îl cheamă, dar avea vrăjeală în el, efectiv … deci … ăsta nu ştiu la ce se aştepta…adică…el…Doamne! Niciodată nu mi s-a întâmplat aşa ceva.

Efectiv, deci se dădea la mine la modul ăla nesimţit şi-mi zicea „Ce să facem acum domnişoară Lidia?”

„Dă-mi amendă, ce să faci?” „Păi ştiţi, e 2.500 şi nu ştiu cât amenda…” Zic: Ok. Dă-mi amendă. Muream de sete. Ce vrei să fac? Dă-mi amendă!”

”Păi nu amendă…nu v-aş da, poate ne calculăm altfel”. Şi zic:„Aaaa, păi zi aşa! Ce vrei, bani? Vii după mine până acasă, ce să fac? N-am nimic la mine. Am luat bani să-mi iau apă, nu mi-am luat bani să…”

Şi vine mă, după mine ăsta…Doamne, mă crucesc, nu-mi vine să cred! Da, mă duc să iau cardu’ … nici nu ştiu câţi bani se dă. Eu n-am dat în viaţa mea şpagă la poliţişti. E prima dată, efectiv, ăsta e un puţos d-ăsta de 27 -28 de ani, nu are mai mult de 30 de ani.

Lidia Buble, sfătuită la telefon cât să dea mită polițiștilor

Dragoş Ştefan Presură: Da, da, da. Dă-i 500 de lei şi spune-i că îi transmite salutări Ionuţ Ipate.

Lidia Buble: (râde) Păi eu nu ştiu cine este Ionuţ ăsta, Ipate. Păi şi ce poate…să nu sune ca o ameninţare, să mă trezesc că-mi dă ăsta amendă…

Dragoş Ştefan Presură: Nu mă, nu. E la la Rutieră şi e pe zona asta a Nordului. Ăsta m-a oprit pe mine la un moment dat. Şi la fel… omu e… ăăă… băi eu n-am texte de-astea cu ei. M-a oprit ok, radar, nu ştiu ce…bine boss, da, oricum eram… adică nu-mi lua carnetu’, nu nimic.

Lidia Buble: Vaiii, dar apropo, ştii ce mi-era frică? Pentru că el a coborât din maşină, Doamneee, numai Dumnezeu … nu ştiu cum l-am luat, l-am îmbârligat, coborâse cu fiola, îmi era că dacă mi-o pune…

Lidia Buble: Aoleu, Doamne…

Dragoş Ştefan Presură: Şi…gen…tu trebuie să te duci acasă să-ţi iei cardul şi după aia să te duci la bancomat, nu?

Lidia Buble: Am 300 şi ceva de lei şi mai am în euro. Ori îi dau aşa dacă-i convine, dacă nu, îi zic să mă aştepte sau să mă ducă undeva să scot de pe card să-i dau acuma. Nu stau să…

Imediat după, Lidia a încheiat apelul pentru a rezolva problema cu poliţiştii care o însoţiseră până acasă. La scurt timp, l-a sunat din nou pe Presură şi i-a povestit ce avansuri i-a făcut agentul din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră.

Lidia Buble: Vezi că era pus pe combinaţie, dacă ţi-am zis! Doamne fereşte! deci „Îţi dau numărul meu dacă ai vreodată nevoie să…”

Nu e nevoie…„Acum, dacă tot ne-am întâlnit, cred că nimic nu este întâmplător…poate aşa a fost să fie, dacă mai faceţi prostii…Zic: “Eu nu fac prostii”, s-a auzit pe stenograma conversației cu Lidia Buble, potrivit Gandul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: