Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, în lacrimi pe Internet. Ce a emoționat-o pe artistă atât de tare

Lidia Buble, în lacrimi pe Internet. Ce a emoționat-o pe artistă atât de tare

GALERIE FOTO (3) Lidia Buble, în lacrimi pe Internet

Lidia Buble, în lacrimi pe Internet. Artista a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare, spre surprindere fanilor săi. La început, susținătorii Lidie Buble s-au speriat pentru că nu știau ce s-a întâmplat cu vedeta. Ulterior, vedeta le-a dezvăluit internauților motivul care a făcut-o să plângă.

Lidia Buble, în lacrimi pe Internet. Ce a emoționat-o pe artistă atât de tare

Lidia Buble, în lacrimi pe Internet. Lidia Buble este una dintre cele mai talentate și apreciate artiste din România. Fosta iubită a lui Răzvan Simion se poate declara o femeie împlinită, cel puțin, pe plan profesional. Blondina are succes cu fieacare piesă lansată, fiind în continuare susținută de fostul său iubit, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”. Lidia Buble are mii de urmăritori pe rețelele de socializare, ținându-i la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei.

Recent, vedeta a apărut cu ochii în lacrimi pe Instagram, făcăndu-i pe fanii ei să se îngrijoreze. Din fericire, nu este vorba de nicio supărare, ba din contră. Lidia Buble a plâns de bucurie, pentru că își lansează albumul, iar conform spuselor ei, melodiile vor fi de suflet. Blondina și-a emoționat susținătorii după ce i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru talentul pe care îl are, considerându-se norocoasă pentru vocea ei. „Vine albumul ăla intens… (…) Piesa din toamnă… Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a binecuvântat cu un așa dar. Pot să-mi exprim sentimentele în cel mai frumos mod posibil… prin muzică”, a transmis Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble, in lacrimi pe Instagram

Artista a mai plâns în urmă cu câteva săptămâni pe Internet. Atunci, Lidia a început să plângă spunând că i s-a făcut dor de nepoții ei și de frații săi. De multe ori, Lidia le-a demonstrat fanilor săi că e în stare de orice pentru cariera ei, chiar dacă s-a ales cu unele răni la nivelul picioarelor, în timpul filmărilor. „Am terminat filmările. Ce pot să vă spun este că a ieșit ceva wow și că abia aștept să vedeți și să ascultați piesa nouă care e efectiv bucățică ruptă din sufletul meu. Abia aștept. Arta cere sacrificii”, spunea Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble, plina de vanatai in timpul filmarilor

Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion

La jumătatea anului trecut, Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să se despartă după cinci ani de relație. Blondina este de părere că nu este bine ca o persoană să rămână într-un loc unde nu este prețuită, deci se pare că asta a fost unul dintre principalele motive care a dus la separarea celor doi. „Divorțul este OK. Despărțirea este OK. Să o iei de la capăt este OK. Să treci peste este OK. Ce nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit și apreciat.’, posta vedeta pe Instagram la scurt timp după ce s-a despărțit de Răzvan.

Întrebată ce relație are în prezent cu fostul iubit, Lidia le-a spus susținătorilor ei că se înțeleg mai bine ca înainte, moderatorul tv fiind în continuare managerul ei.”Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a spus Lidia Buble.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: