Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, sfâșiată de durere. Bunicul ei a murit: „Când ți-am cântat ultima dată, ai spus că așa crezi că se va auzi în cer”

Lidia Buble, sfâșiată de durere. Bunicul ei a murit: „Când ți-am cântat ultima dată, ai spus că așa crezi că se va auzi în cer”

GALERIE FOTO (2)

Lidia Buble trece prin clipe cumplite după ce bunicul ei a încetat din viață. Vedeta a făcut anunțul trist prin intermediul rețelelor de socializare.

Bunicul Lidiei Buble a murit

Clipe dramatice pentru Lidia Buble și familia acesteia. Bunicul artistei, despre care solista are numai cuvinte de laudă, a încetat din viață. Anunțul sfâșietor a fost făcut de cântăreață, sâmbătă, 21 septembrie, pe rețelele de socializare: „Bunicuțul meu de poveste”, a scris Lidia Buble, în dreptul unei fotografii cu bunicul ei decedat.

Sora Lidiei, Lorena, a transmis și ea un mesaj emoționant în mediul online, după moartea bunicului lor: Iubitul meu Bunu… când ți-am cântat ultima dată cu surorile mele, ai spus că așa crezi că se va auzi în cer. Acum auzi cu adevărat voci de îngeri și sper că zâmbești mai larg ca niciodată! Și dacă când eram micuță mă străduiam să îți păstrez un loc la masă lângă mine… acum stai la masă cu cel mai scump și mai prețuit de noi toți, Domnul Isus!”, a scris Lorena, sora Lidiei Buble, pe social media.

foto: instagram

Solista are probleme și cu legea

Lidia Buble e din nou pieton pentru 60 de zile! Polițiștii din București au amendat-o cu 900 de lei și lăsat-o fără permis de conducere, pentru că nu acordat prioritate în trafic.

”La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 18:50, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza sectorul 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie.

Având în vedere faptul că în intersecţia în care circula aceasta a efectuat virajul la stânga şi nu a respectat obligaţia de a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulau din partea dreaptă, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 990 de lei, iar ca măsură complementară au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, a transmis Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: