Redactia.ro
Home » Știri » Lidl își extinde rețeaua de magazine din România. Anunțul făcut de reprezentații discounter-ului german

Lidl își extinde rețeaua de magazine din România. Anunțul făcut de reprezentații discounter-ului german

LIDL

Lidl își extinde rețeaua de magazine din România. Reprezentanții discounter-ului german au anunțat că se vor mai deschide încă 20 de magazine Lidl la noi în țară.

Lidl își extinde rețeaua de magazine din România

Lidl își extinde rețeaua de magazine din România. După ce anul trecut s-au deschis 33 de magazine Lidl la noi în țară, reprezentanții supermarketului au anunțat că vor mai deschide încă 20, informează playtech.ro

Una dintre zonele unde va mai fi inaugurat un supermarket cu brandul german este Sectorul 5 al Capitalei. Discounter-ul german a cumpărat a cumpărat jumătate din Autogara Internațională Rahova de la grupul Atlassib și aici se va construi un supermarket pe un teren de  7.000 de metri pătrați. Proiectul va cuprinde jumătate din fosta Autogară care a fost mutată la mutată la 800 de metri distanță, în incinta vânzătorului de remorci Relian, pentru efectuarea lucrărilor.

Tot în sectorul cinci se va mai deschide un Lidl pe locul Autogas Group . „Nu ne-am mutat, încă. Planurile presupun mutarea spre sfârșitul acestui an sau începutul anului viitor. Terenul nu se vinde, ci se face un contract de superficie. Practic, se face un parteneriat între Autogas și Lidl, iar ei plătesc lunar echivalentul unei chirii“, a declarat, pentru Profit.ro, un reprezentant al AGR Autogas Group.

Primul Lidl din Băicoi

Printe cele 20 de magazine Lidl, unul va di inaugurat și în Băicoi, pe 28 ianuarie.

„Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea primului său magazin din orașul Băicoi, județul Prahova, pe data de 28 ianuarie. Acesta este situat pe Strada Republicii, Nr. 243 și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice”, a precizat Lidl, într-un comunicat de presă.

289 de magazine Lidl în România

În România, în momentul de față,  sunt un total de 289 de magazine Lidl cu peste 9.000 de angajați și cinci centre logistice. Prin extindenderea numărului, reprezentanții Lidl spun că vor să ofere locuri de muncă, românilor afectați de pandemie.

”Odată cu inaugurările magazinelor Lidl din toată ţara, contribuim constant şi la creşterea economică a comunităţii locale prin crearea de noi locuri de muncă. Astfel, urmărind pla­nurile noastre de dezvoltare, ne-am propus ca în 2021 să menţinem ritmul angajărilor şi estimăm că ne vom mări echipa cu aproximativ 1.500-2.000 de colegi noi. Ne-am propus ca în 2021 să menţinem ritmul angajărilor şi estimăm că ne vom mări echipa cu aproximativ 1.500-2.000 de colegi noi”, a explicat Anca Comăneanu, director HR Services la Lidl România (Sursa: zf.ro)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: