Redactia.ro
Home » Știri » Lidl România face angajări! Câți bani oferă pe lună gigantul german celor care nu au studii superioare sau experiență

Lidl România face angajări! Câți bani oferă pe lună gigantul german celor care nu au studii superioare sau experiență

lidl

Lidl România, unul dintre cei mai mari angajatori germani din țară, a anunțat recent o campanie masivă de recrutare, oferind 357 de noi locuri de muncă. Aceasta este o veste bună pentru cei care caută un loc de muncă, deoarece pozițiile disponibile nu necesită studii superioare și vin la pachet cu salarii competitive și numeroase beneficii.

Locurile de muncă disponibile sunt răspândite în diverse orașe din România, inclusiv București, Oradea, Bacău, Piatra Neamț, Galați, Ploiești și multe altele.

Această diversitate geografică oferă candidaților din toată țara șansa de a găsi un loc de muncă aproape de casă. Posturile disponibile includ vânzători, lucrători de depozit, manageri și asistenți manageri, acoperind astfel o gamă largă de oportunități profesionale.

Lidl România face angajări

Lidl România a făcut eforturi considerabile pentru a atrage și a menține angajați de calitate. Un exemplu concret este salariul brut pentru un vânzător, care poate ajunge la aproximativ 7.000 de lei. În plus, angajații beneficiază de vouchere de masă, bonusuri, prime de sărbători legale, transport gratuit și un program de lucru flexibil. Aceste beneficii suplimentare fac din Lidl un angajator de top în România.

Remunerația oferită de Lidl variază în funcție de locație și de poziție. În anul 2023, salariile brute medii pentru vânzători cu normă întreagă în București, Timișoara și Iași erau de 6.150 de lei, iar în orașe precum Oradea, Făgăraș și Bacău, de 5.700 de lei. Aceste cifre demonstrează angajamentul Lidl de a oferi salarii competitive, indiferent de locație.

Un aspect important al campaniei de recrutare Lidl este faptul că majoritatea pozițiilor disponibile nu necesită studii superioare. Pentru a aplica la aceste locuri de muncă, candidații trebuie să aibă cel puțin 8 clase absolvite, iar pentru posturi precum personal de serviciu, sunt suficiente doar patru clase. Aceasta deschide oportunități pentru o gamă largă de candidați, inclusiv pentru cei care nu au avut acces la studii universitare.

Pe lângă salariile competitive, Lidl oferă și beneficii medicale extinse. Angajații beneficiază de servicii medicale private și asigurare pentru viață și accidente, ceea ce adaugă un strat suplimentar de siguranță și confort. Aceste beneficii sunt esențiale în contextul actual, unde sănătatea și siguranța sunt prioritare.

Ce salariu poate avea un manager adjunct

Pentru cei care au experiență în domeniu și în coordonarea echipelor, Lidl oferă și poziții de adjunct manager. Salariul net lunar pentru această poziție depășește 5.600 de lei, iar venitul mediu brut este de 9.640 de lei. Aceasta poziție necesită o experiență de cel puțin doi ani în domeniu și șase luni în coordonarea unei echipe, reflectând cerințele și responsabilitățile asociate acestei poziții.

Lidl România își propune să rămână un angajator de prim rang și în 2024. Compania a demonstrat de-a lungul timpului un angajament constant față de angajații săi, oferind pachete salariale atractive și condiții de muncă favorabile. Această campanie de recrutare masivă este o dovadă a eforturilor continue ale companiei de a-și extinde echipa cu profesioniști dedicați și motivați.

Pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă stabil și bine plătit, Lidl reprezintă o opțiune excelentă. Oferind salarii competitive, beneficii extinse și oportunități de dezvoltare profesională, Lidl se poziționează ca un angajator de top în România. Indiferent dacă ești la început de carieră sau cauți o schimbare, Lidl oferă oportunități variate pentru toți candidații.

Cei interesați de aceste oportunități pot aplica direct pe site-ul Lidl România sau prin intermediul anunțurilor de recrutare publicate pe diverse platforme de joburi. Procesul de aplicare este simplu și accesibil, fiind o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să își înceapă sau să își continue cariera într-un mediu dinamic și în continuă creștere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: