Redactia.ro
Home » Știri » Lidl vine cu o ofertă tentantă la un produs pe care românii îl cumpără, pe nerăsuflate, de pe rafturi. Preţul, redus cu 40%!

Lidl vine cu o ofertă tentantă la un produs pe care românii îl cumpără, pe nerăsuflate, de pe rafturi. Preţul, redus cu 40%!

Avertisment pentru toți clienții! Un espressor cumpărat din Lidl curentează

Lidl are o surpriză pentru românii gurmanzi. Retailerul introduce o ofertă tentantă. Clienţii supermarketului pot cumpăra Cordon Bleu de curcan.

Îl găsiți la congelator, iar prețul este redus cu 40%, după cum arată noul catalog publicat de Lidl.

Lidl vine şi cu alte oferte

Lidl şi-a învăţat clienţii cu Super Weekend-ul. Aşa se întâmplă şi în finalul de săptămână 9-10 decembrie, dar reducerile continuă şi la începutul săptămânii. Iar un produs adorat de români face parte din oferta retailerului. De asemenea, pe rafturile magazinelor din întreaga țară găsim și alte oferte de nerefuzat.

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft este Cordon Bleu de curcan. Îl găsiți la congelator, iar prețul este redus cu 40%, după cum arată noul catalog publicat de Lidl.

Zahărul „Furnicuța”: 4,59 lei/kg

Zahărul se numără printre reducerile Lidl. Acest ingrediente folosit în prepararea bunătăților de Crăciun este mereu la mare căutare, însă românii au devenit mai limitați cu produsele pe care le cumpără, din cauza prețurilor prea mari.

Este vorba despre zahărul „Furnicuța”, într-un pachet de 1 kilogram, produsul se va vinde în intervalul 11-17 decembrie 2023, la un preț de 4,59 lei.

Ce reduceri mai are Lidl

Pe lângă cele menționate, aveți posibilitatea de a cumpăra și o caserolă de 500 de grame, de mici din carne de porc, mangaliță și vită. Aceștia sunt reduși de la 18, 99 lei, la 15, 99 lei. De asemenea, sunt valabile ieftiniri și pentru persoanele care postesc.

În același catalog săptămânal apare că un borcan de 300 de grame, de tocană de legume, costă în perioada 11-17 decembrie 2, 89 lei, în loc de 3, 49 lei. O pizza vegană are 30% reducere, adică de la 7, 39 lei, ajunge acum la 5, 99 lei porția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: