Redactia.ro
Home » Monden » Like Creața, mamă pentru a treia oară. Ce nume a ales pentru micuțul ei

Like Creața, mamă pentru a treia oară. Ce nume a ales pentru micuțul ei

Like Creața, mamă pentru a treia oară. Ce nume a ales pentru micuțul ei

Like Creața, mamă pentru a treia oară. Iată ce nume a ales pentru micuțul ei!

Like Creața, mamă pentru a treia oară

După o vară în care a spus „da” bărbatului visurilor sale, acum, în luna noiembrie, Cristina Lupu, cunoscută sub numele de Like Creața, a adus pe lume cel de-al treilea copil al cuplului ei fericit.

Momentul este intens și plin de emoții pentru Like Creața și soțul ei, deoarece familia lor se mărește cu încă un membru, un băiețel minunat pe nume Amza-Ștefan. Pe rețelele sociale, Creața și-a împărtășit fericirea, postând prima imagine cu micuțul, alături de un mesaj plin de emoție.

Ce nume a ales pentru micuțul ei

El este Amza Stefan si a venit pe lume acum doua zile🙏🏻💙 20.11.2023. Azi ma sarbatoreste pe mine impreuna cu taticul lui 💙 Chiar daca inca suntem in spital am zis sa nu treaca ziua mea de nastere fara sa ciocnim un pahar cu sampanie 🥂

In rest, am tot ce imi pot dori, o familie superba, sanatate, iubire, implinire si muuulta liniste 💙 Ma refer la liniste sufleteasca pentru ca intr-o casa cu trei copii sigur nu exista liniste:)) Abia astept sa mergem maine acasa la Eza si Zea”, a scris Creața pe Instagram, exprimându-și bucuria și recunoștința.

De când s-a retras din lumina reflectoarelor și a decis să-și concentreze atenția asupra familiei, Cristina Lupu și soțul ei au creat o viață de poveste. Căsătoriți civil în această vară, cei doi au format o familie unită și fericită, în care se bucură de fiecare clipă petrecută împreună.

Pentru Like Creața, acest moment special coincide și cu ziua ei de naștere, oferindu-i un cadou neprețuit în forma micuțului Amza-Ștefan. Acest moment unic se adaugă la bucuria adusă de celelalte două fetițe ale cuplului, Eza Ștefania și Zea Maria.

Anunțul că Like Creața este din nou însărcinată a venit în noiembrie anul trecut, când artista era în săptămâna a 21-a de sarcină. Cu puțin timp înainte, vedeta adusese pe lume pe Zea Maria, devenind astfel mamă pentru a doua oară. Astfel, micuțul Amza-Ștefan este o binecuvântare adusă într-o familie deja plină de iubire și bucurie.

Sursa foto: romaniatv.net

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: