Redactia.ro
Home » Monden » Lili Sandu, experiență de coșmar în Grecia. Prin ce a trecut vedeta alături de fiul și soțul ei: „Am crezut că murim”

Lili Sandu, experiență de coșmar în Grecia. Prin ce a trecut vedeta alături de fiul și soțul ei: „Am crezut că murim”

Lili Sandu a plecat câteva zile alături de fiul și soțul său, în Grecia pentru a se relaxa.  Din păcate, atunci când și-au dorit să viziteze Atena, au avut parte de o experiență traumatizantă din care nu știau dacă vor scăpa cu viață. Iată toate detaliile!

Lili Sandu, experiență de coșmar în Grecia

Recent, Lili Sandu, soțul și fiul ei, alături de câțiva prieteni au dorit să viziteze Atena. Aceștia au ales ca mijloc de transport, feribotul.

În timp ce se așteptau să aibă parte de o experiență de neuitat, vântul puternic și valurile extrem de mari au trasnformat totul într-un real coșmar pentru aceștia! Lili Sandu a povestit că s-a speriat foarte tare, potrivit spynews.ro

Vedeta a făcut un atac de panică

Vedeta a reușit să ajungă în Atena, dar declară că momentele tensionate prin care au trecut în timp ce se aflau pe feribot sunt marcante și greu de dat uitării:

„Doamne, azi a fost o aventură aventuroasă, cum imi place mie să-i zic. Am avut parte de o întâmplare neplăctă. Am crezut că o să fie ceva foarte frumos, dar a fost un cosmare. Venirea cu feribotul către Atena. Deci nu cred că am facut atat de multe rugaciuni in ultimul an. Am crezut ca murim. Nu vreti sa stiti prin ce am trecut. Am facut si un atac de panica. Chiar ne-am speriat foarte tare, lui Thomas i-a fost foarte rau. Valurile erau extrem de mari. Ne-am speriat foarte tare, nu o să mai repet experienta asta. (…) Bine că am ajuns cu bine, abia astept sa ajungem acasa, foarte frumos in Atena, dar tot mai bine e in Bucuresti. (…)”, a povestit Lili Sandu pe contul ei personal de Instagram.

Lili Sandu, despre experiența de mămică

„Înainte să nasc, toată lumea îmi spunea cât de minunat o să fie, iar eu așteptam minunăția, care a fost, pentru că atunci când mi-am ținut copilul în brațe, am renăscut. Dar a fost foarte dificil să înțeleg stările prin care treceam, pentru că exista epuizare fizică, mentală, pentru că eu nu știam ce fac. Atât de mult mi-am dorit copilul ăsta, încât îmi ziceam că sunt ok, eu nefiind ok practic. Nu am avut ajutor, a fost și momentul acela de vârf al pandemiei, am fost și însărcinată în pandemie și, cumva, toate astea se adună. În momentul în care nu le recunoști, se adună una peste alta și explodezi. Îți pierzi identitatea ta ca femeie”, a mărturisit Lili Sandu, în podcastul Acasă la Măruță.

 

Sursa foto: Instagram lilisandu_official

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: