Redactia.ro
Home » TV » Live Video finala emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. Cine a câştigat marele premiu de la Kanal D

Live Video finala emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. Cine a câştigat marele premiu de la Kanal D

GALERIE FOTO (7) Live Video finala emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities.

Live Video finala emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. Sâmbătă seara, telespectatorii show-ului Bravo, ai stil! Celebrities vor afla cine va câștiga marele trofeu. Publicul de acasă va fi cel care va decide concurenta cu titlul de „Cea mai stilată femeie din România”. Cine câștigă marele premiu Bravo, ai stil! Celebrities.

Live Video finala emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. Cine a câştigat marele premiu de la Kanal D

UPDATE 00:00 Câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities este Alexandra Ungureanu!

UPDATE 11:40 Câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities se alege dintre Alexandra Ungureanu si Theo Rose, potrivit voturilor date, in direct, de public. Marea batalie pentru titlul de „Cea mai stilată femeie din România” se da intre cele doua cantarete.

Despre ce capcană vorbea Andreea Tonciu?

Chiar înainte de finală, Andreea Tonciu o acuza pe Alexandra Ungureanu de viclenie, spunându-i că a fost suficient de deșteaptă să-i întindă o capcană, pentru a se sabota singură. Se referea la faptul că a dat curs situațiilor conflictuale, știind că Andreea Tonciu are un caracter vulcanic și că va acționa în consecință.

Andreea Tonciu a sesizat că fanii ei internauți au taxat-o pentru vorbele dure aruncate Alexandrei Ungureanu în conflictele lor și a taxat-o la voturi. Din punctul ei de vedere, asta a fost o capcană pe care Alexandra i-a întins-o ei.

Live Video finala emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. Emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities se va încheia sâmbătă, 19 decembrie, când va fi anunțată marea câștigătoare a show-ului. După luni de zile în care concurentele s-au duelat în purtarea ținutelor vestimentare, acum va fi numită o câștigătoare. Live Video finala emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. Emisiunea difuzată pe Kanald Bravo, ai stil! Celebrities a ajuns la final. Una dintre cele șase vedete care au concurat, va câștiga premiul ce mare. Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să afle cine va fi marea câștigătoare a emisiunii. Astfel, pregătirile pentru Marea finală sunt în plină desfășurare, iar cele șase fete mai au șansa de a demonstra în această seară de ce sunt în stare.

Finala emisiunii începe sâmbătă, 19 decembrie la ora 20.00 și va fi transmisă în direct pe Kanal D. Show-ul va dura patru ore, iar la final, câștigătoare va primi titlul de cea mai stilată femeie din România, aceasta intrând în posesia marelui premiu de 100.000 de lei. Totodată, marea câștigătoare va fi anunțată, în direct, în urma voturilor prin SMS ale telespectatorilor.

În ediția de weekend-ul trecut, concurentele emisiunii Andreea Tonciu, ALexandra Ungureanu, Theo Rose, Oana Radu, Deea Codrea și Cristina Șișcanu au luptat pentru a intra în finală. Pe primul loc s-a clasat Alexandra Ungureanu cu 13 puncte, pe al doilea loc a fost Deea Codrea și Theo Rose cu 12 puncte, Andreea Tonciu cu 11 puncte, iar Cristina Șișcanu și Oana Radu au fost la egalitate, cu 6 puncte. Vestea cea mare a fost dată la finalul emisiunii, când Ilina a anunțat că toate cele șase concurente vor intra în Marea Finală.

Finalistele Bravo, ai stil! Celebrities, pline de emoții

Mai sunt câteva ore până la Marea Finală a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. Cele șase finaliste se vor lupta pentru marele trofeu și fiecare va scoate la iveală tot ce are mai de preț pentru un moment unic. Dar, emoțiile acestei seri le-a emoționant foarte tare pe finalistele emisiunii. Andreea Tonciu este foarte emoționtă și le promite fanilor săi un show de zile mare. „Am lăsat totul pentru acest concurs”, a spus plângând Andreea Tonciu.

Peste puțin timp, telespectatorii vor afla cine este marea câștigătoare a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. Cei trei jurați ai show-ului de la Kanal D, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu sunt și ei curioși de cine va desemnată cea mai stilată femeie din România. Pe tot parcursul emisiunii, toate concurentele s-au implicat destul de mult, având loc multe momente pline de emoție din partea concurentelor. În această seară, la ora 20.00, la un an de la începutul sezonului șase al emisiunii, povestea ajunge la final, iar cele șase vedete vor lupta din răsputeri pentru a câștiga marea bătălie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: